tragedia (1) Proszę powiedzieć co tam robi pani pedagog chyba się nudzi bo moim zdaniem... monika Zdecydowanie polecam! (1) Zdecydowanie polecam naukę jazdy w ELKA School, a w szczególności jazdy z... Mateusz Najlepsze przygotowanie! (1) Polecam wszystkim OSK Speed! Mimo trudnych początków, zdałam egzamin... Natalia
wyższa szkoła bankowa (5) Witam, Chcę dowiedzieć się więcej o uczelni w Gdańsku. Czy któraś z Was... sowa studia podyplomowe (2) Która z trójmiejskich szkół dobrze robi studia podyplomowe, chcę zrobić z... proska Opinia (1) Według mnie najlepsza szkoła jazdy w trójmiescie , gorąco polecam a... Miłosz Polecam - kat. B (1) Jak najbardziej polecam tę szkołę jazdy. Obsługa w biurze pierwsza klasa,... Dominika Polecam wszystkim Akademię Prawa Jazdy (1) Poziom szkoły na naprawdę wysokim poziomie. W szczególności polecam wszystkim... Marcin La Mancha Serdecznie Polecam (1) Serdecznie polecam szkołę języka hiszpańskiego La Mancha. I jeszcze raz... Adam LOGISTYKA WSB (2) Jestem tegorocznym absolwentem WSb na kierunku logistyka. Właśnie się... METAL Rewelacja! (1) Gorąco polecam! Miła obsługa, rzeczowe i profesjonalne podejście do kursanta.... Artur Polecam! (1) Po 7 latach postnowiłem ponownie podjąc próbę zdania egzaminu. Kilka... Marek Polecam! (1) Szkoła godna polecenia. Pan Sławek wszystko ładnie objaśnił na zajęciach... Łukasz KOSMETOLOGIA w Gdyni-studia (47) cześć czy ktośz Was wybiera się na kosmetologie do WSZPZiU w Gdyni lub już... Dorotka polecam z całego serca każdemu :) (1) Polecam! Instruktor Pan Jarek naprawdę dobrze uczy! Spokojny, opanowany,... Dorota Bardzo dobre przedszkole z fachowa kadra (1) Moja córka chodzi do tego przedszkola dopiero 4 miesiące a ja jestem już w... Ania Bardzo dobry kurs (1) Serdecznie polecam. Kurs prowadzony przez wymagającą, ale bardzo sympatyczną... Studentka architektury Polecam Akademię Prawa Jazdy (2) Polecam Akademię Prawa Jazdy oraz instruktora Marka Klimczaka. Pan Marek ma... ................................................................. (1) Dzisiaj egzamin zdany za 1 razem w PORD Gdynia...Podziekowania dla Akademi... Daro.. bardzo fajnie ! (1) Cieszę się ze trafiłam do tej szkoły, przemili instruktorzy a kurs weekendowy... kursantka