Straszne (3) Szkoła mocno przereklamowana. Nauczyciele bardzo aroganccy, niemiła... autor Serdecznie polecam Pana Bolka, wspaniały instruktor! (1) Elka school to bardzo dobra szkółka, nie mam żadnych zastrzeżeń. Pani w... Karolina Optima - Polecam !!! (1) Jeśli jesteś zupełnie zielony/a w kwestiach motoryzacyjnych, a planujesz... zadowolony klient
Kurs prawa jazdy na kategorie A (1) Nie dawno ukończyłam kurs i jestem świeżo po egzaminie ,oczywiscie zdanym !... Dominika Polecam ! ! ! ! :) (1) Pełen profesjonalizm to przede wszystkim cecha pana Wojciecha Kiełbasę :)... Weronika POLECAM !!!! OSK AS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) W pełni potwierdzam opinie poniżej. Serdecznie polecam Ośrodek Szkoleniowy... KURSANTKA Ocena (1) Wszystko było doskonale zorganizowane. Obsługa była życzliwa i sprawna.... Dominik Czy warto.. (6) Zastanawiam się nad pójściem do II.. czy ktoś z Was mógłby mi napisać... Niezdecydowana Akademia Dobrej Jazdy!! (1) Profesjonalna, szybka i efektywna nauka! Nie mam żadnych zastrzeżeń. Kurs... Ewelina M Polecam (1) Serdecznie polecam by odbyć kurs prawa jazdy w OSK ALFA. Szkoła ta daje... Matylda Polecam wszystkim! (1) Polecam wszystkim niezdecydowanym! Naprawdę!Wynik egzaminu państwowego... Magdalena Najlepszy ośrodek nauki jazdy na świecie ! (1) Polecam bardzo ten ośrodek , gdyby nie Pan Marcin nie zdałabym prawa jazdy w... Sylwia Matwiej Justyna - opinia (1) Serdecznie polecam szkoła godna polecenia. Instruktorzy bardzo przyjaźni... Justyna Najlepsza szkółka jazdy! (1) Moją instruktorką była Pani Żanetka, która z pewnością podoła pracy z nawet... Karolina Super (1) Obsługa bardzo profesjonalna. Panie w biurze bardzo miłe. Mega plusem co mnie... Mariusz Naprawdę świetny ośrodek! (1) Polecam wszystkim, którzy wahają się, jaki ośrodek wybrać. Tych, którzy chcą... Natalia Kat D (1) Chciałbym bardzo podziękować za naukę oraz cierpliwość . Pan Maciej to... BACA Agnieszka - opinia (1) Zajęcia teoretyczne prowadzone przez Pana Sławka są naprawdę prowadzone... Agnieszka jak najbardziej polecam rondobis w Rumi (1) Z całego serca polecam tą szkółkę, zostałam bardzo dobrze przygotowana,... Paulina Dziękuję Panie Rafale (1) Kurs w bardzo miłej atmosferze. Egzamin zdany bez problemów. Wielkie dzięki... Ania