TRAGEDIA (5) Nie polecam tej szkoły!!! Przy zapisywaniu zapewniali mnie moge w kazdej... Julka POLECAM!! (1) W 100% POLECAM!!!!. Panie pracujące w żłobku, to oddane i pełne ciepła... Kasia Polecam. Automat jest super (1) Jestem osobą niepełnosprawną. Długo wahałam się czy przystąpić do nauki... Kasia
Pełen profesjonalizm (1) Kiedy zaczynałem moją naukę do prawa jazdy, byłem w tym kompletnie zielony.... Kacper Polecam! (1) Bardzo polecam tą szkółkę. Wiele się tam nauczyłem. Egzamin teoretyczny, jak... Robert Polecam!! (1) Po długiej przerwie zdecydowałam się zrobić kurs od nowa, sugerowałam się... Emila masakryczne liceum (1) nikomu nie polecam, ukończyłem w tym roku, mat-fiz na kiepskim poziomie.... Adi Najlepsi (1) Auto Best jest moja druga szkołą, szczerze żałuję że nie pierwszą. Szkołę... Kamila Polecam (1) Mogę śmiało polecić wszystkim ta szkołe. Samochody w dobrym stanie, atmosfera... Piotr Bardzo dobra nauka jazdy (1) Podczas wykładów dogłębnie przerobiliśmy każdy temat, inatruktor bardzo... Daniel Rydwan (1) Polecam tą szkółkę ponieważ Instruktorzy są bardzo mili oraz posiadają... Alek Piotr - opinia (1) Osoby, które nie wiedza do jakiej szkoły jazdy iść, polecam Delte. Bardzo... Piotr poleam (1) Szkoła oraz obsługa to pełen profesjonalizm. Nie wiem jak podziękować bo... Grzegorz tylko III LO (5) Witam wszystkich przyszłych adeptów szkoły na Brodwinie! Liceum wymiata!... Karol Polecam (1) Polecam serdecznie, dobrze wyłożona teoria, jazdy z Panią Żanetą dają solidny... Mateusz Rewelacja! (1) Wszystkim wahającym się przychodzę z pomocą - nie błądźcie dalej i... Kasia AGUGU polecamy! (1) Witam, Z oferty żłobka korzystaliśmy w okresie styczeń 2015 do sierpień 2016... Anna Gorąco polecam Akademię Prawa Jazdy!!! (1) Trafiam do Akademii Prawa Jazdy dzięki znajomym (za co im teraz bardzo... Magda Ocena OSK Alfa (1) Witam, Bardzo polecam OSK Alfa, a dlaczego: Teoria: - bardzo ciekawa ( dziwne... Kursantka Magda - opinia (1) Pani Iwona to bardzo dobry nauczyciel. Wymagający i profesjonalny. Jazdy... Magda