Polecam (1) Wybrałam weekendowy kurs teoretyczny, z którego jestem bardzo zadowolona.... Małgo Nauka jezyka (1) Bardzo mi miło wciąż uczęszczać na zajęcia do Schoolout. Podstawową zaletą... Antoni Polecam! (1) Kursy u Pani Karoliny mają tą podstawową zaletę, że są w prowadzone w małych... Anita Koryczkiewicz
Perfekcyjnie! (1) Teoria na wykładach została przekazana idealnie, jazdy z Panią Iwoną to... Marcin Zdane z pierwszym! (1) Bardzo polecam OSK Delta!! Zdałam dzisiaj za pierwszym co pokazuje, że Delta... Dorota Polecam !!!!! (1) Wszystkim polecam te ośrodek , nowoczesny sprzęt , przygotowanie do zawodu... Mariusz mała kameralna szkoła (1) 1. bezpieczna- wszyscy się znają 2. nauczyciele przyjaźnie nastawieni do... Anna Jej niewielki rozmiar wpływa na jej wielki Sukces :) (1) Pomimo to, że "szkółka" jest mała (już niedługo- bo zaczyna się Jej... Kasia D. Fatalne podejście do uczniów nie polecam (1) Nauczycieli z powołania można policzyć na palcach jednej ręki, chociaż o... budyn POLDEK (1) Wszystko zdane za pierwszym razem! Wykłady były bardzo ciekawe, z chęcia na... Rafał Justyna - opinia (1) Chciałabym wszystkim bardzo serdecznie polecić instruktora Pana Jacka... Justyna Monika - opinia (1) Bardzo polecam! Szczególnie instruktora Tomka, który w rewelacyjny sposób... Monika as gdańsk (1) na początku jeździłam z instruktorem który kompletnie nie był zainteresowany,... WŁAŚNIETAK Kategoria C (1) Polecam Rondobis ze względu na zaangażowanie i elastyczne podejście... Maciek Zdałam za pierwszym razem! (1) Polecam wszystkim OSK Delta! Od początku świetna współpraca i profesjonalne... Karolina Super szkółka , nauczyli mnie tak ze zdałam egzaminy w pordzie za pierwszym razem . Dziękuje (1) Szkoła Osk aster tak mnie przygotowała do egzaminów w pordzie ze zdałam je... Daria Ika - opinia (2) Ciągle rozwijająca się kadra, wykwalifikowana i z doświadczeniem. Bardzo duże... Ika polecam to przedszkole (2) Moje dziecko uczęszczało do Przedszkola nr 1 przez 4 lata. Jestem wdzięczna... mama bez zarzutów (1) W biurze pracują jedne z najmilszych oraz najładniejszych Pań jakie w życiu... Krzysztof Polecam (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy. Miła i profesjonalna obsługa.... Kinga