Polecam (1) Cały kurs przebieg dość szybko, teoria prowadzona w ciekawy sposób, miła... Daniel kategoria B, Elka School, polecam!! (2) W sekretariacie uprzejma i pomocna Pani. Wszystkie wykłady obowiązkowe, ale... Justyna Angielski dla dzieci-jaka szkoła godna polecenia (8) Witam, poszukuję zajęć angielskiego dla szkolnego dziecka, którą szkołę... aga
Opinia GDprawko kategoria B 2016 rok (2) Zdałam prawo jazdy za pierwszym podejściem. Wynik jaki osiągnęłam jest... Daria Asystentka stomatologiczna jaką szkołe polecacie (3) Cześć dziewczyny czy możecie napisać jaka szkołę polecacie asystenki... kinia29 Julia - opinia (1) Bardzo gorąco polecam instruktora pana Wojtka Marszewskiego, zdane za... Julia Polecam! (1) Świetna szkoła, poleciłabym każdemu. Zajęcia teoretyczne odbywają się w... Malgorzata Polecam (1) Polecam. Teoria świetnie wyłożona przez Pana Janusza... lekcje praktyczne z... Pola POLECAM! (1) Bardzo polecam szkółkę "Obelix", teoria i praktyka zdana za pierwszym... Dominika Polecam GDprawko!!! (1) GDprawko to najlepsza szkoła jazdy! Zajęcia teorytyczne wiadomo fascynujące... Agnieszka Tylko Jankar (1) Jestem absolwentem szkoły ,zdałem już egzamin praktyczny zostałem do niego... Bartek Najlepsza szkoła nauki jazdy polecam !!! (1) Świetna szkoła, znakomici instruktorzy. Instruktorzy wiedzą co robią i widać... Michał Dobry kurs angielskiego dla studentów (1) Moja przygoda ze speak upem zaczęła się kiedy przygotowywałem się do egzaminu... Janmaria Zasługują na więcej niż 6! (1) Serdecznie polecam OSK Poldek! Zapisując się na kurs nie miałam najmniejszego... Marysia Najlepsi!!!! (1) Najlepiej jeździ się z małżeństwem!!!! Są najlepszymi instruktorami.. Z nimi... Adam Bez wahania pan Piotr ! (1) Najlepsza szkoła do nauki jazdy! Teoria poprzez wykłady oraz internet -... Oliwia Łukasz Chwesiuk najlepszym instruktorem! (1) Super podejście do kursantów, bardzo miła atmosfera i profesjonalne jazdy.... Marcel :) (1) Super szkoła, zdałam egzamin państwowy za pierwszyma razem. Zajecia... Gosia Pozdrawiam (1) Polecam ten OSK. Pani Agnieszka ma doskonałe podejście do kursanta.... Jakub Pierogi Najlepsza szkoła (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy Obelix. Wspaniali instruktorzy (w... Dominika