Mała Wielka Szkoła SP 84. Polecam wszystkim (1) Myślę, że o takiej szkole marzą wszyscy Rodzice dla swoich dzieci. Klasy... aktywna mama Polecam szkołę GD Prawko!!! (1) Polecam wszystkim szkołę GD PRAWKO. Teoria prowadzona w ciekawy sposób. Jazdy... Kasia Łukasz Chwesiuk najlepszy instruktor! (1) Super atmosfera podczas jazd, bardzo profesjonalne podejście do kursanta :)) Natalia
Gd Prawki super szkoła! (1) Polecam szkołę. Teoria fajnie prowadzona, wszystko super wyłumaczone. Trochę... Mateusz Polecam! (1) Serdecznie polecam! Jazdy miałem z panią Adą - bardzo elastyczne godziny jazd... Michał 10/10. Nieprzystępny materiał pan Sancho wytłumaczył w bardzo prosty sposób. Dziękuję! (1) 10/10. Nieprzystępny materiał pan Sancho wytłumaczył w bardzo prosty sposób.... Katx Polecam szczerze (1) Wspaniałe miejsce, syn odnalazł się tam błyskawicznie, Panie bardzo ciepłe,... mama Tymka PAN RAFAŁ NAJLEPSZY INSTRUKTOR!! (1) Serdecznie polecam wszystkim OSK Speed! Zdecydowanie jazdy z Panem Rafałem!... Agnieszka Swietny stosunek do kursanta i przygotowanie do egzaminu (1) Polecam pana P. Kowerdeja, dobrze nastawił mnie do egzaminu również... Ania Bardzo polecam!!!! (1) Dla wszystkich niezdecydowanych - GDprawko, na pewno nie pożałujecie tego... Agnieszka Najlepszy OSK pod słońcem ! (1) Śmiało mogę polecić Szkółkę Mini, która jest przykładem fachowego podejścia... Paweł Polecam (1) Szkolenie odbylo sie na bardzo wysokim poziomie. Bartek POLECAM:) (1) Najlepsza szkółka w Trójmiescie:) marlena Polecam - egzamin zdany przy pierwszym podejściu (1) Polecam szkołę jazdy GDPrawko - a w szczególności instruktora Łukasza,... A. Polecam ! (1) Bardzo gorąco polecam szkołę jazdy GDPrawko. Teoria (Pan Łukasz) jak i... Mariusz Piotr (1) Na luzie za pierwszym! Pan Artur to złoty człowiek, na kazdego znajdzie receptę! Piotr Najlepsza szkółka! (1) Wykłady są prowadzone nadzwyczaj interesująco. Z uśmiechem na twarzy i z... Mikołaj W. najlepsi (1) Pan Tomek to najlepszy instruktor jakiego poznałam, parę lat temu próbowałam... Ewa Kategoria B+E (2) Polecam gorąco wszystkim Elka School. Obsługa na wysokim poziomie,... Kacper Polecam ! (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy GDprawko. Egzamin teoretyczny zdałam za... Nela