Polecam wszystkim (1) Dużo instruktorów do wyboru, wszyscy wyrozumiali i cierpliwi; można jeździć z... Aleksandra Polecam! (1) Świetne podejście do kursantów. Kurs teoretyczny prowadzony w bardzo zabawny... Paulina Akademia Prawa Jazdy (1) Szkołę jak i instruktora poleciła mi koleżanka. Wiele dobrego opowiadała... Ala Dobosz
Serdecznie polecam (1) Chciałbym wszystkim serdecznie polecić ten ośrodek. Zajęcia teoretyczne i... Piotr Cierocki Pani Kasia:) (1) Polecam Panią Kasie! Najlepsza instruktorka w trójmiescie. Posiada ogromna... AK Najlepsza szkoła w 3miescie!!! (1) Polecam wszystkim bardzo serdecznie Akademie Prawa Jazdy. Poziom prowadzonych... Martyna Zdałem za pierwszym razem! (1) Muszę szczerzę przyznać że Elka School to solidna szkoła nauki jazdy.... Grzegorz Agnieszka Z - opinia (1) Super szkoła pan w biurze przesympatyczny:) zawsze pomocny udzielając... Agnieszka Z Zielony Listek! (1) Wszystkim polecam Zielony Listek,a w szczególności Panią Iwonę! Jest... Sylwia Świetna Szkoła (1) Kocham tą szkołe, jest przyjazna dla uczniów i z pewnością o nich dba,... Magdalena Gdprawko (1) Zdałam za pierwszym razem:) Bardzo polecam instruktora Łukasza Szałkowskiego... J.K POLECAM ! (1) Gorąco Polecam ! . Pan Jacek ogromnie mi pomógł. Po niezdanym egzaminie... Sysia Znakomita!! (1) Zdecydowanie polecam jazdy w tej szkółce! Swój kurs (niewiarygodnie długi)... Weronika Polecam (1) Wybrałam OSK AS ponieważ wielu moich znajomych robiło kurs właśnie tu i... Hania elo elo jol jol (1) z*******y Pan instruktor!!!!!! Bralem dodatkowe jazdy w tym osk z uwagi na... OLEK KONKOL Pan Rafał ;) (1) Polecam gorąco wszytkim;) Teoria przeprowadzona w bardzo ciekawy i skuteczny... Sandr Warto 100% (1) Polecam szkołę i instruktora Radka, bardzo miło się jeździ - tłumaczy błędy,... Wojtek najlepszy instruktor p. Rafał !! (1) Wszystkim polecam szkole jazdy Speed. Egzamin zdany za pierwszym razem, a... Krzysiek Polecam (1) Egzamin c, c+e zdany za pierwszym razem. Szczególne podziękowania dla... Jacek Pierwszy raz za kółkiem i zdane za pierwszym razem! (1) Bardzo polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców Andrzeja Przytuły. Uczył mnie... Kasia B.