Jak poszlam do Obelixa, to w końcu nauczylam się jeździć! (1) Do Obelixa poszłam na dodatkowe jazdy i okazało się, że w ciągu 6 godzin... Hania Egzamin za 1 podejściem! :) (1) Polecam serdecznie! Teoria jasno, prosto i na temat. Jako instruktora polecam... Ania Świetnie (1) Przedszkole rewelacja! naprawdę tak wyobrażałam sobie idealne przedszkole dla... Daga
ssp 70 (2) jestem byłą uczennicą ssp 70 i niestety lata szkolne bardzo przykro wspominam... była uczennica Super! (1) Świetna szkoła. Na wykładach z Panem Jerzym zawsze wesoło, na jazdach również... Dorota Super szkoła jazy, POLECAM każdemu !! (1) Dziś zdałam za pierwszym razem egzamin. Serdecznie polecam OSK MINI. Pan... Julia Z każdego zrobią kierowcę ! (1) Trafiłam z przypadku, a okazał się to strzał w dziesiątkę. Jeżeli chcesz... Dominika Sopockie Szkoły Autonomiczne (5) Całkowicie nie polecam tej szkoły. Wszyscy chodzą zestresowani i boją się... były pracownik Polecam (1) Jestem pewnie z tych wielu osób co nie wierzyło w swoje możliwości i prawo... Agata MASAKRA (2) Nie polecam, chyba że ktoś lubi mieć ciągle zmienianych nauczycieli. Biolchem... zawiedziony uczeń Przedszkole może nie "cudowne", ale godne polecenia (1) Jeżeli chodzi o zajęcia dodatkowe, wyposażenie i ceny to przedszkole jest... mama Bardzo dobra szkoła jazdy. Polecam (1) Nie ma co dużo pisać. Bardzo dobrzy instruktorzy. Miałem przyjemność jeździć... Michał Bardzo fajne przedszkole (2) Córka chodzi do Przedszkola Misia Wojtka od października. Bardzo dobrze się... calogera Nauka j.hiszpańskiego (1) Polecam La Mancha. Nauka j. hiszpańskiego na wysokim poziomie. Katarzyna B. OSK MAX - (MAX)-imum PROFESJONALIZMU (1) Miałam przyjemność jeździc z panią Renatą(dodatkowe godziny) i powiem że jest... Paula Ewa - opinia (1) Gorąco polecam tą szkołę i Panią Marzene. Super przygotowala mnie do egzaminu... Ewa Bardzo dobra szkoła (1) Dobra komunikacja,wszystko sprawnie i dobrze tłumaczone, gorąco polecam... Krystian Kameralna wyjątkowa szkoła (1) Polecam szkołę SP84 w Gdańsku, jest mała, ale dzięki temu bardzo bezpieczna i... Katarzyna to jakiś żart (4) Dwa lata temu pisałam tu opinię chwaląc tą szkołę, to był błąd. Jestem w... masakra. Świetna szkoła (1) Wysoki poziom nauczania, dobre wyposażenie. Jest to nauka która przyda sie na... Mikołaj