Polecam bardzo (1) Polecam bardzo miała atmosfera pani Ania pomaga w załatwieniu wszystkich... Damian Loewenau Gorzej być nie może !!! (1) Jeśli ktoś chce patrzeć, jak jego dziecko z niechęcią przekracza progi... Niezadowolna mama dobra szkoła (1) Jestem zadowolona ,zdałam za pierwszym razem.Polecam szczególnie panią Małgosię aaa98
Delta - najlepsza szkoła w 3City (1) Dwa lata przerwy zmusiły mnie do jazd dodatkowych. Nie żałuję, bo wziąłem je... Piotr Indywidualny kurs (1) Uczeszczalam na kurs do Pana Tomasza Szymanskiego. Indywidualne lekcje byly... Kasia Indywidualne podejście (2) Jestem rodzicem, bardzo zadowolonym z podejścia nauczycieli do dzieci, a... Agnieszka OMIJAC Z DALEKA!!! (3) Szkola Wyzsza a zajecia odbywaja sie w jakims rozklekotanym budynku... Hanna Pan Tomasz (1) Nie będę oceniać całego kursu w Szkole Mini, ponieważ w moim przypadku był to... Ola Serdecznie dziękuję (1) Chciałam serdecznie podziękować całej administracji oraz fachowym... Ak Polecam OSK-Efekt (1) Polecam OSK-Efekt ponieważ po zajęciach z teorii i praktyki z Panem Romanem... Agata nie polecam (1) Klasy 1 -3 owszem, wszystko fajnie i super ale od 4 klasy zaczynają się... anonim Polecam (1) Wybrałam szkołę Ascona ze względu na miejsce zamieszkania, ale też dużą... Ania Jak kurs to tylko tutaj (1) Witam Wybrałam Osk Jedynka i Pana Jacka dzięki opiniom w internecie i nie... Anna Najlepsza szkoła !!!!!!!!! (1) Najlepsza szkoła w trójmieście-prawo jazdy zrobiłam w dwa miesiące-najlepszy... Agnieszka Polecam (1) Dziś zdałem egzamin praktyczny za pierwszym razem. Moim instruktorem Był Pan... Damian Szkolenie akrylowe (1) Dziękuje ślicznie instruktorce P.Gosi mojej imienniczki za pomoc i wytkniecie... Gosia Gorąco polecam !!! (1) Skończyłam kurs masażu 2 w 1 , Karolina jest świetnym nauczycielem. Wiedzę... Beata St. Liber - Szkoła z bardzo dobrą atmosferą (1) Polecam: dobre podejście do dzieci o bardzo różnym stopniu uzdolnienia,... mieszkanka Gdyni Zdecydowanie polecam AS !! (1) Po ukończeniu kursu w OSK AS zdałam za pierwszym razem ! Świetnie... Magda Kurs (1) Najlepszy instruktor na świecie. Zdane za pierwszym. Baaaaaaardzo polecam!!!! Kursantka