Bardzo dobra szkoła jazdy (1) Bardzo dobrzy instruktorzy. Godziny łatwe do ustalenia. Zdałem egzamin za... Krzysztof Tabeau Sitrax ecole- profesjonalnie i w przyjaznej atmosferze (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą Sitrax ecole. Jako kursantka... Pola Ciepło i profesjonalizm! (1) Na co dzień nie wystawiam opinii w internecie, ale dla Pozytywki robię... Emilia
Najlepsza szkoła jazdy! 😃 (1) Szczerze polecam Akademię Dobrej Jazdy ! Indywidualne podejście do kursanta,... Ewelina Bańka Wydział gier i zabaw (1) Na szczególną uwagę zasługuje Wydział Zarządzania, najprawdopodobniej... Studentka Jest okej, polecam szkołę, pomimo kilku niekompetentnych nauczycieli. (1) Sama szkoła w sobie jest super, natomiast Pani od Historii (nie przytoczę... DB Najlepsza szkoła nauki jazdy!! :) (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy!! :) Pan Jacek jest najlepszym instruktorem na... olka Zlikiwidaować (1) Niestety szkoła nie spełnia wymagań. Bardzo niski poziom morale ciała... rodzic Osk Delta (1) Szczerze polecam OSK Delta. Gruntowne przygotowanie zaowocowało zdaniem... Rafał Szczerze polecam (1) Moje dzieci chodzą do ABC SCHOOL od września. Zajęcia są ciekawe, dzieci... Piotr Świetna szkoła (1) Polecam wszystkim OSK SPEED. Zdałem bezbłędnie za pierwszym zarówno teorię... Dawid Klasa humanistyczna (2) Bardzo długo zastanawiałam się nad wyborem szkoły ponadgimnazjalnej, raczej... Uczeń III LO RULES !!! (2) Nie wiem jak teraz, ale za moich czasów (matura '96) ukończenie III LO w... Mirafal Polecam. Profesjonalna opieka w centrum Gdyni w rozsądnej cenie (1) Polecam wszystkim Pozytywkę. Obecnie uczęszcza do niej moja córka, wcześniej... Jarek Angielski (1) Polecam , jetem bardzo zadowolona z kursu Asia Pan Henryk (1) Bardzo dobry instruktor, świetna atmosfera, super podejście. Dzięki Panu... Natalia Moja szczera opinia nauki kursu C , C+E (2) Kurs odbywał się w miłej atmosferze , auta sprawne , plac manewrowy taki jak... Patryk W..... Ola - opinia (1) Pan Leszek Jozwiak bardzo miły egzaminator i bardzo pomocny : ) Nawet nie... Ola Najlepszy instruktor z trójmiasta p. Rafał ;) !!!!!!!!!!! (1) Dziekuję bardzo za cierpliwość a przede wszystkim za motywacje dzięki panu... WERONIKA BABA JAGA :) szkoła bardzo przeciętna (3) Jestem rodzicem 2 dzieci - różnica w wieku dzieciaków - 3 lata, także mam... rodzic