Natalia - opinia (1) Witam, polecam wszystkim naukę w szkółce OSK speed Teoria z Panem Januszem... Natalia wysoki poziom (1) Słaba organizacja, przynajmniej wg mnie. Bardzo wysoki poziom i świetne... Kari Bardzo przyjazne i wspierające kreatywność dzieci miejsce (1) Placówka pokazuje dzieciom świat w bardzo przyjazny i ciekawy sposób,... rodzic
Polecam szkołę (1) Bardzo miła obsługa w biurze, szybki kurs teoretyczny, w moim przypadku... Wojtek Kasia-instruktor na najwyższym poziomie (1) Teoria super w weekend p.Aneta super prowadząca 😃 Jazdy -Kasia- nikt... Teresa Zdane!! Najlepszy OSK w Gdańsku! (1) Z czystym przekonaniem mogę powiedzieć iż Gdprawko tworzy Zespół... Magda Najlepsza Szkoła i Najlepszy Instruktor! (1) Gorąco polecam wszystkim szkołę! Teoria i praktyka zdana za pierwszym... Kasia P. Serdecznie polecam! (1) Serdecznie polecam szkołę OSK ALFA, teoria przebiegła sprawnie i wcale nie... Monika Mój brat (1) Nie zgadzam się ze opinią poniżej mnie BRATZNANEJPOSTACI Polecam (1) jestem uczennica 1 klasy i nie żałuję że poszlam do tej szkoły, mundury... Uczennica Polecam, super szkoła, przyjazna uczniowi (1) Na angielski do PRIMO chodzę już od ponad roku. Jestem bardzo zadowolona z... Kinga świetna szkoła! (1) POLECAM pana Tomka, bardzo spokojny ale konkretny, egzamin zdany za pierwszym... Judyta Godne polecenia !!! (1) Z całego serducha polecam osk mini ;) w szczególności instruktora p.Radka i... Patrycja Polecam Akademię!!! (1) Akademia Dobrej Jazdy jest szkołą na wysokim poziomie a szczególnie dziękuję... Krzysztof Strata czasu i pieniędzy! (1) Kiepska szkoła nauki jazdy. Serdecznie nie polecam. manti Fenomenalna szkółka !!! POLECAM !!! (1) Polecam bardzo serdecznie Akademie Prawa Jazdy!! Jestem bardzo zadowolony... Adam W. Znana postać (2) W tej szkole niektórzy rodzice myślą że ich dzieci są takie ''wow'' nie... KAMILPOLO69696969696969 Najlepsi! (1) Akademię wybrałam głównie ze względu na świetne opinie i przez możliwość... KK94 Zaoczne liceum dla dorosłych (1) Skończyłeś gimnazjum, ośmioletnią szkołę podstawową albo szkołę zawodową? Z... szkolaCOSINUS Profesjonalnie i sympatycznie (1) Do Akademii trafiłam z polecenia i nie żałuję. Poszłam na kurs kompletnie... Edyta