Opinia (1) Polecam szkółkę OSK Speed a dokładniej instruktora Pana Rafała, który... Ewa Najlepsza szkoła w trójmieście! (1) Profesjonalne podejście do kursanta ;) Serdecznie polecam Monika Wspaniała szkoła jazdy !!! (1) Serdecznie polecam wszystkim ADJ. Cudowna, ciepła atmosfera, ale przede... Monika
Pani Patrycja zorganizowała mega kurs! (1) Nie byłem chętny po przeczytaniu ogólnie wszystkich opinii o tej szkole.... Sławomir Swietna Szkola Nauki Jazdy (1) Goraco Polecam!! Naprawde swietna szkola, instruktorzy, bardzo mila atmosfera... Z Gdanska Polecam wszystkim! (1) Pan Jan jest właściwą osobą na właściwym miejscu. Jest bardzo spokojnym i... Emilia Przedszkole godne polecenia (1) Przyjazne, bezpieczne, panie nauczycielki bardzo kompetentne, cierpliwe,... Mama Egzaminator Okuniewski CE (2) Niestety, mam nadzieje, ze juz nigdy nie trafie na tego gbura, który wyglada... Zniesmaczony Najlepszy jest Każimierz Kepke serdecznie polecam tego przemiłego Pana. (1) Polecam serdecznie wszystkim kursantom Pana Kazimierza Kepke. Wspaniały... Marzena Martyna - opinia (1) Serdecznie polecam szkółkę jazdy Jankar. Bardzo miła obsługa oraz najlepsi... Martyna Najlepsza szkoła! (1) Polecam bardzo serdecznie! żadnych problemów, świetne podejście do kursantów,... Danusia Mega polecam !!!! (1) Polecam bardzo ! Wszyscy instruktorzy są super , mili , dużo wymagają i to... Krawczyk Jankar Reda Najlepsza Szkoła Jazdy (1) Bardzo serdecznie polecam OSK JANKAR. Moim instruktorem był p. Darek... Marcin Kreft ocena na 0! (1) bardzo niemiła obsługa z wiecznymi pretensjami do czytelników, ocena powinna... agathaa Tylko p.Henio !! (1) Ile to razy w życiu słyszałeś, albo sam szukałeś pomocy, mówiąc: "Szukam... Ania Żłobek z sercem ! (2) Córka uczęszcza do żłobka od Stycznia 2016 roku. Bardzo lubi tam chodzić,... Paulina POLECAM " EL-PRAWKO" (1) W mojej ocenie to najlepszy OSK w Wejherowie. Super profesja i cierpliwość... Marcin.p POLECAM (1) Jestem uczniem drugiej klasy, uważam, że szkoła dobrze przygotowuje do matury... uczeńXIX POLECAM (1) szkoła językowa (1) Szkoła językowa godna polecenia... nauka języka na wysokim poziomie,... stella