Pan Jacek mistrz instruktorski (1) Wykupiłam dodatkowe godziny u Pana Jacka, wystarczyły 4 godziny u tego... Paulina Opinia Pana Marcina i Pana Wojtka (1) Nauke jazdy mialam z Panem Marcinem. Kilka razy podchodzilam do egzaminu w... Kursantka Ania - opinia (1) Polecam goraco szkołę jazdy passat. Mialam jazdy z instruktorem panem Jerzym... Ania
Szkoła na medal (1) Dziecko kończy III klasę SP pływacką. Za wszystko dziękujemy i polecamy... Rodzice Bardzo polecem tę szkołe! Jestem z niej bardzo zadowolona! (1) Ja też mam dziecko w tej szkole i jesteśmy z niej bardzo zadowoleni! Bardzo... mama40 Dobry ośrodek (1) Szczerze polecam ten OSK. Fajnie przeprowadzona teoria, praktyka jeszcze... Karol są świetni! (1) uśmiechnięci, elastyczni, przemili i przede wszystkim skuteczni. zdecydowanie... michał Polecam Pana Janusza Sowę (1) Witam wszystkich! Jestem po zdanym egzaminie teoretycznym i praktycznym... Ania Polecam! (1) Świetni nauczyciele (szczególnie podziwiam spokój, opanowanie i wyrozumiałość... Ewa Najlepsza szkoła , najlepsi instruktorzy (1) Dziś zdałam egzamin za pierwszym razem !!!Dziękuję Wam panowie -wszystkim... A Renata opinia (1) Polecam szkołę nauki jazdy Rondobis Rumia. Jestem zadowolona z kursu. W... Renia Świetna szkoła! (1) GDprawko! Polecam! Wiedza teoretyczna przekazana w sposób przystępny, egzamin... Magda TOP! TOP! TOP! lepiej trafic nie moglam (1) ... zaczne odtego ze nie zwyklam pisac ocen ale tu nalezy poswiecic te 5 min... sonka Nie polecamy (4) Szkoła skupia się tylko na dzieciach, trenujących szermierkę. Pozostałej... tata ucznia prawko (1) Gorąco polecam Pana Adama .Mega przyjemna atmosfera aż sie z auta nie chciało... manik ZDECYDOWANIE NIE (1) Jedyne co jest dobre w tej szkole to budynek. Jest ladny a szkoła w miarę... Kostka Beznadziejna (1) Szkoła beznadziejna, tylko wszystko obiecują i pìęknie opowiadają, brak... Tralalińska Szkoła profilowana (2) Szkoła stawia przede wszystkim na wyławianie i forsowanie talentów... mama Godne polecenia (1) Swietna szkola bardzo polecam kurs teoretyczny bardzo fajny i szybki. Jazdy... Bartosz ...niestety (1) Mieszkam na Morenie a mimo wszystko omijam to miejsce szerokim łukiem. Jedyna... duwi