L-ka (1) Bardzo Polecam instruktora Michała Ożge ,świetne podejście do kursanta,... Basia Naprawdę polecam (1) Indywidualne podejście do kursanta, na zajęciach teoretycznych nauczyłam się... XYZ Pan Jacek serdecznie polecam ! (1) Pół godziny przed egzaminem 2 godziny przypomnienia z Panem Jackiem i zdane... Kamil
Polecam (1) Polecam mili instruktorzy dobrze ucza jazdy samochodem ogólnie super Mirek Bezpieczeństwo wewnętrzne - czy warto? (9) Cześć :) Zastanawiam się nad wyborem studiów dla siebie. Ciągle myślę nad... xoox gorąco polecam (1) Wczoraj zdałem egzamin bezbłędnie. Na jazdach miałem panią Bożenę, którą... D Polecam szkołę (1) Profesjonalne podejście, świetna i przyjemna atmosfera. Na początku byłem... Jakub Polecam! (1) Szczerze polecam tę szkołę! Program nauczania jest dopasowany do moich... Anna Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku! (1) Osobiście bardzo polecam tą szkołę jazdy. Wykładowcy są świetnie tak samo jak... Radek Ś. Polecam (1) Szkoła ogolnie dobrze sie prezentuje. Podoba mi sie w niej, ze często są... Dziewczyna Polecam (1) Szczerze polecam. Niesamowite podejście. PAN TOMEK Dal mi wiarę w to, że... Marzena Gdybym mogła cofnąć czas, ponownie wybrałabym EUROMOTO ! (1) Nauka jazdy samochodem jest ciężką pracą pracą dla kursanta. Nie każdemu... Grażyna L. Tak (9) Powodem tego ze szkoła ta jest powszechnie krytykowana z powodu wygórowanego... 666 Profesjonalna Szkoła (1) Gorąco polecam tą szkołę jazdy. Profesjonalisci znający sie na swojej pracy.... Ola M. Super przedszkole (1) Mój synek chodzi do przedszkola bardzo chętnie. Panie prowadzą róznego... justica Super (1) Dzięki Pani Julicie w bardzo krótkim czasie poznałam słownictwo, którego... Natalia Egzamin kat CE (1) Dziś 22.03 godz 7:00 egzamin praktyczny CE. Podobnie jak zdając do kat.C... Robert To najlepsze przedszkole!!!!! (1) Cudowne, jedyne i niepowtarzalne przedszkole. Przedszkole prawdziwych... jb Gorąco polecam!!!!!! (1) Szkoła bardzo fajna szczególnie pozdrawiam Panią Anie oraz Pana Bogdana.... Adrian Polecam zajęcia z Panem Romanem (1) Swietna szkoła,przyjemna atmosfera ale przede wszystkim bardzo dobrze... Oskar