Profesjonaliści (1) Namiary na szkółke otrzymałem od koleżanki która była kursantką szefa Jakuba.... Grzegorz G. Super (1) Są efekty, dzieci chcą się uczyć, bardzo dobry kontakt z nauczycielami,... Lucyna Polecam jak najbardziej, najmocniej! (1) GdPrawko nie była moją pierwotną szkołą. Zgłosiłam się by po przykrych... Kaśka
Bardzo miła obsługa i porządny poziom nauczania. (1) Bardzo miłe panie w Biurze, instruktor dokładnie patrzy na popełniane błędy,... Michał Sak Niepokojące (1) Ostatnio czuc jakies napiecie miedzy nauczycielkami a dyrektorem przedszkola.... Rodzic Bardzo polecam intruktora Michała Ożge (1) Michał Ożga bardzo dobrze przygotowuję do egzaminu praktycznego, jest... Krzysiu Polecam QL School (1) Jestem uczennicą szkoły już drugi rok i nie żałuję swojego wyboru. Szkoła... Lesniczanka2 Polecam szczerze SUPER SZKOŁA wysoki poziom (1) Polecam szczerze! Moje dzieci tam chodzą już trzeci rok. Mają naprawdę... Piotr Bardzo polecam! (1) Chciałbym polecić i podziękować szkole jazdy OSK Speed za profesjonalne... Krystian Polecam! (1) Gorąco polecam OSK Delta :) bardzo miła atmosfera, profesjonalne podejście,... Dominika najlepsza (1) Najlepsza szkoła jazdy....instruktor Pan Szymon ...odpowiedni człowiek na... Beata Polecam Rafała (1) Bardzo profesjonalnie przeprowadzony kurs. Egzaminy zdane za pierwszym... Adam, kat B Szkoła z doświadczeniem i super kadrą nauczycielską (1) Jako rodzic dziecka 3. klasy gimnazjum nr.25 bardzo jestem zadowolona z tej... Maria Zdecydowanie polecam! (1) Miałam tę przyjemność trafić na Artura, który bardzo dobrze przygotował mnie... Dorota Znakomita szkoła (1) Jestem mamą tegorocznej pierwszoklasistki. Szkoła jest wspaniała- świetnie... Aleksandra NAJlepsza szkoła!!! (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Nauka w miłej atmosferze i pełen... Ania Polecam, pełen profesjonalizm i sympatyczna atmosfera (1) Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę jazdy, ja osobiście jeździłam z p.... Kornelia zadowolona (1) zdawałam egzamin kategorii B dziś, tj 28.03.2017. Pierwsze podejście stres i... kierowca Bardzo profesjonalna szkoła (1) Rekomenduje w szczególności instruktora pana Janusza Piotrowskiego. Z całą... Jerzy Polecam (1) Kurs robiłam w innej szkole, ale brałam jazdy dodatkowe. Polecam jeśli ktoś... Agnieszka