Baśniowa Akademia- Polecam.Wielkie TAK (1) Super kameralne przedszkole dla dzieci. Dzieci radosne, szczęśliwe. fundacja... Agnieszka opinia (1) Jako rodzic jestem bardzo zadowolona z efektów pracy w tej szkole językowej... rodzic Zdecydowanie - jestem na tak ;) (1) Znalazłam tą szkołę ponieważ przeczytałam opinie w internecie i zdziwiłam się... Paulina
O Pozytywce zawsze pozytywnie :) (1) Wspaniała energia, cudowne zajęcia tematyczne, eksperymenty, plastyczne i... Zadowoleni rodzice Dobre Przedszkole (1) Mila rodzinna atmosfera i duży wybór zajęć dodatkowych. Bardzo dobrzy... Antoni ARTOM = SUKCES (1) Artom - numer jeden pod każdym względem !!! All inclusive od momentu... Agnieszka Super! (1) Trafiłem na SELECT i panią Julitę zupełnie przypadkowo. Jestem z zawodu... Janusz Super Szkoła!!! (3) Mój syn chodzi do zerówki TeVizja i jest bardzo zadowolony. Program fajnie... Agnieszka Zdecydowanie na tak! (1) Szkoła godna polecania, jak również przesympatyczny instruktor Pan Piotr... Agnieszka Świetna szkoła (4) Wbrew opiniom niektórych szkoła jest naprawdę świetna. W tym roku podczas... xyz Jest fajnie (2) Już prawie wakacje i po roku oceniam, że szkoła jest fajna. Mi się podoba,... uczennica Polecam! (1) Jestem w drugiej klasie gimnazjum. Uważam, że szkoła na Emili Hoene jest... Kenna007 zdane za PIERWSZYM RAZEM pozdrawiam pana JANUSZA SOWE (1) Profesjonalnie, życzliwie, konkretnie ... na każdym etapie szkolenia. Pomimo... KASIA SMU Polecam (1) Nauka z P. Marcinem jest naprawde doskonala. Wszystko tlumaczy powoli i... Ada Polecam ;) (1) Ogółem, trochę to trwało, ale w końcu jest i to chyba najważniejsze. Ośrodek... Szymon Polecam Wszystkim (1) Jestem mega zadowolona!!! Pieniadze nie poszły w błoto. Panie w biurze... Gośka Najlepsza szkoła jazdy! (1) Po odbytym kursie w innej szkole nauki jazdy nie czułam się przygotowana do... Martyna Elka School Gdynia - polecam ! (1) Kurs zaczęłam 09.01, 29.03 zdałam egzamin praktyczny za 1 razem. Elkę będę... Ewa Ilona - opinia (1) Z całego serca polecam Akademie Prawa Jazdy ! Instruktor bardzo cierpliwy ,... Ilona Kat B+E (2) Zdecydowanie polecam wybór tej szkoły, miła obsługa w biurze, możliwość... Tomek