Pan Rafał-najlepszy instrunktor w Gdańsku! zdane za pierwszym :) (1) nie mogłabym być bardziej zadowolona! Teoria i jazdy przeprowadzone w... Julia Optima Jan sikora (1) Jeśli się wybieracie na kurs prawa jazdy to polecam szkolke jazdy Optima w... Mateusz Super szkoła! (1) Z czystym sercem mogę polecić wszystkim tę szkołę jazdy. Cena kursu- bardzo... Amelia
Bardzo dobry ośrodek polecam (1) Bardzo dobry ośrodek polecam bo pracuja tam naprawde dobrzy nauczyciele.... Damian Najlepsze Przedszkole w Gdyni. (1) Mieć powołanie do wykonywanej pracy i faktyczną pasję to szczęście. Takie... Marzena polecam !!! (1) celująco wytłumaczona praktyka i teoria !! Polecam każdemu :) rewelacyjna... Karolina Absolutnie polecam! (1) Nie wiem od czego zacząć. Może od tego, że spotkanie z Karoliną to... Bartosz Szyyszyło Serdecznie polecam (1) Teoria przekazana rzeczowo z nutką humoru. Mili instruktorzy, spokojnie... Maja Profesjonalni (1) Co tu dużo pisać. Profesjonalne podeście do nauki jazdy tak, aby nie tylko... Franciszek Polecam!!! (1) Polecam serdecznie. Wszystko załatwione w miłej atmosferze. Skorzystałam z... Aldona Polecam. (1) Najlepoza szkoła i najlepszy instruktor. Pani Iwona jak trzeba nakrzyczy jak... Rafal Wielkie dzięki! (1) Dziś zdałem egzamin za 1 razem! Serdecznie polecam L-ke wszystkim, którzy nie... Dominik Ruta szkółka (1) wspaniały instruktor dobra szkoła polecam gorąca zdałem za pierwszym z... Artur Polecam instruktora (1) Serdecznie polecam zapisać się na jazdy do Michala Ozgi, przyjazna atmosfera... Marcin Dziękuję i polecam! (1) OSK Poldek jest najlepszym miejscem na odbycie kursu na prawo jazdy.... Lena Fajne miejsce (1) Bardzo fajne miejsce .Dużo się dzieje .Panie przesympatyczne .Pani dyrektor z... Mama Analityka gospodarcza (1) Cześć! Czy jest tu ktoś, kto studiuje analitykę gospodarczą na PG?... Hanka Świetny ośrodek dla wszystkich którzy chcą nauczyć się jeździć !!! (1) Serdecznie polecam ten ośrodek wszystkim, którzy szukają miejsca, w którym... Natalia Profesjonalna kadra (5) Jestem mamą dwóch córek które chodzą do Olimpijczyka. Starsza do 5 klasy a... Jola BARDZO POLECAM (1) RObiłem kurs u Pana Piotra i zdałem za 1 razem! Wszystko co trzeba nauczyłem... Olek