Wszystko zdane za PIERWSZYM RAZEM !!! (1) OSK Delta jest najlepszym wyborem dla każdego kto zamierza ukończyć kurs... Karolina Wszystko idealnie (1) Bardzo miła atmosfera, wysoki poziom nauczania i elastyczne godziny jazd z... Witek Senior na komputerze (2) Jestem już babcią, ale by rozmawiać przez komputer z córką, która jest w... Lucyna
Kursy pierwszej pomocy dla firm (3) Witam. Szukam ośrodka szkoleniowego, który organizowałby kursy pierwszej... kipser Instruktor z szacunkiem (1) OSK Jedynka wybrałem zmieniając poprzednią szkołę. Miałem bardzo duże... KrzysztofB Szkoła która rozwija (1) Pomimo zmiany lokalozacji szkoły oraz połączeniu "dziewiątki" z "czwórka"... Uczeń Klasy 2 Super szkoła! Polecam instruktora pana Janusza Sowę! (1) Egzamin zdany za pierwszym razem:) Miła atmosfera, profesjonalna organizacja,... Ewa POLECAM Jana Sikore i ten OSK (2) Polecam serdecznie każdemu kto chce zdobyć prawo jazdy za pierwszym razem.... Damian Skutecznie i zgodnie z potrzebami klienta (1) Do ADJ trafiłam przez kolegę, czyli już polecenia. Nie rozczarowałam się -... Świeżo upieczony kierowca JUSTYN Najgorsza szkoła w Gdańsku (1) Szkoła kompletnie nie przygotowana dla dzieci. Małe korytarz, drzwi jak ze... RODZIC Polecam z całego serca! (1) Przez cały okres szkolenia świetna atmosfera, ogromne wsparcie i wiara w... Julia Sternicka Szkoła godna polecenia :) (1) Profesjonalne podejście oraz najważniejsze Pan Wojtek Kiełbasa uczy nas... Patrycja Polecam gorąco (1) Przez parę ładnych lat się tam uczyłem, nie mam żadnych zastrzeżeń. Gdyby nie... Milan !!!! (1) Polecam P. Marcina jako instruktora przyszłych kierowców. Bardzo... Paulina Zadowolony kursant (2) Świetna nauka jazdy, profesjonalni instruktorzy, bardzo dobre i indywidualnie... Maciej Ł Moja subiektywna ocena. (1) Dlaczego szóstka?Intensywną naukę języka niemieckiego, można powiedzieć od... Triebfahrzeugführer Dyrektorka powoli niszczy fajną szkołę (3) Najpierw chcialbym ocenic szkole z perpektywny samego poziomu nauczania... Ja o szkole (4) Drodzy Rodzice. Jeżeli Wasze dziecko chce zdawać geografie na poziomie... Rodzic Kosmetologia - lic czy podyplomówka? (1) Mam pytanie do doświadczonych kosmetologów. Jak najlepiej przekwalifikować... Millka zdane (2) Najlepsza szkoła i najlepszy instruktor. Pani Żaneta jak trzeba nakrzyczy jak... Damian