Rozstanie .. (1) Rozstałam się z 6D w 2008 roku .placze ;( tajemnicza POLECAM (1) Polecam , choć bałam się jak przeżyje rozstanie moja córeczka to już po... marta mama byłych uczniów - opinia (1) Mamo byłej uczennicy! To zupełnie normalne, że w gimnazjum oceny są niższe.... mama byłych uczniów
Zdane za 3 razem:))) (1) Zdane za 3 razem.:) no ale 2 razy niezdałam tylko i wyłącznie z mojej winy.... KASIA Polecam - super szkoła (2) Konkretne chłopaki, mówią konkretnie i na temat. Elastyczni jeżeli chodzi o... Peck a mnie się podobało (1) a mnie się podobało na wizażu i stylizacji, zajęcia były ciekawe, jak ktoś... była uczennica GORĄCO POLECAM... :-D (1) Dzisiaj o godzinie 8.00 usłyszałam: "W zasadzie nie mam się do czego... Agnieszka thanks LEO (1) Szkoła na 5 z plusem. Kompetentne lektorki, zawsze przygotowane na zajęcia,... carrot'ka Rewelacja (1) Chodziłem do wielu szkół, ale od kilku lat czułem, że jestem cały czas na tym... Michał malach - opinia (1) na zajęciach super, domowo... malach Cieszę się że trafiłam do tej szkoły! (1) Kurs prawa jazdy robiłam w innej szkole, do Lidera trafiłam na dodatki ,... Ela Szkóla godna polecenia ! (1) Uczęszczałem do szkoły Pani Moniki, ona uczyla mnie jezdzic, wszystko... Roman SUPER,SUPER,SUPER!!! (1) Polecam ten ośrodek szkoleniowy, bo naprawdę jest tego wart!!!... Anka K. A jednak się da!!! (1) W sumie miałam przeczucie, że zdam za pierwszym razem. A to dlatego, że byłam... Monika Świetna szkoła, świetna księgarnia (2) Atmosfera w Sieście jest miła i przyjazna, doskonały wybór książek w... hunka POLECAM!! (1) Bardzo wysoki poziom nauczania, świetni instruktorzy i przede wszystkim... kursant Do Tomka J - r e w e l a c j a (1) pelen profesjonalizm i zyciowe, zdrowie podejscie do nauczania:) bardzo dobre... Gosiacz3k POLECAM - Tomku, dziękuję :) (1) 5 lat temu w Gdańsku 3 razy nie udało mi się wyjechać z placu.... Gosia D. Kategoria C (1) Chciałbym serdecznie polecić Państwu naukę na kat. C u Pana Wojtka. Cały kurs... Marcin Gradowski kat c+e (1) 20-tego stycznia zamieściłem swoją pierwszą opinie po zdanym egzaminie na kat... Robert