Polecam:) (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru ABC. W szkole pracują naprawdę... Karolina Rewelka! (1) Zapisałem się na kurs w tej szkole gdy rozpoczynała swoją działalnośc, to... Maciej Grajewski PYTANKO....! (2) chciałabym się dowiedziec od kiedy (i do kiedy)można składac dokumenty?? nie... natalia
Nie Wiadomo Kto To Jest - opinia (1) Uważam,że Szkoła Podstawowa nr 86 jest nie najlepszym środkiem nauki dla dzieci. Nie Wiadomo Kto To Jest najlepsze gimnazjum ! (1) Z czystym sumieniem moge powiedziec ze polecam gimnazjum. W tym roku koncze... mmm Ola - opinia (1) ta szkoła jest najlepsza ^^, Ola Najlepszy instruktor!!! (1) Serdecznie polecam ośrodek Pana Mariana. Zdałam przed chwilą i niemogę... Ania Przyjazne przedszkole (1) Mój synek Kubuś chodzi do Sikoreczki od 3 lat. Poszedł na próbę i "na chwilę"... Karolina :) Polecam! (1) Egzamin zdany za pierwszym razem, wysoki poziom nauczania a do tego bardzo... Agata Bardzo polecam (1) Moja córeczka chodzi do tego przedszkola od 3 lat, jesteśmy bardzo z niego... Hela prosimy o nowy plac zabaw (1) Przedszkole fajne, fajna opieka ale stan placu zabaw beznadziejny. Brzydkie... mama Witam zdałem dzisiaj kategorię C za 1 podejściem (1) Naprawdę przygotowanie rewelka. Wybierając kategorię C w OSK D.Śmiarowskiego... Łukasz Grodzicki Super !!! Szczerze polecam ten ośrodek !!!! (2) Wykłady ciekawe, mili instruktorzy. Ja osobiście jeździłam z Panią Patrycją,... Asia OPINIA (1) MÓJ SYNEK UCZĘSZCZA DO SZKOŁY.JESTEM BARDZO ZADOWOLONA.SZKOŁA OFERUJE DUŻO... ANIA NAJLEPSZY OŚRODEK BO NAJLEPSZY INSTRUKTOR (1) Dużo cierpliwości świetnie prowadzenie zajęć teoretycznych, jazdy praktyczne... Czarna POLECAM (1) jesli jestes osoba która chce nauczyc sie jezdzic w gdansku i nie tylko, a w... luk Polecam EFEKT (1) EFEKT naprawdę daje efekty! Mogę to docenić bo na początku byłam w innej... Grażyna Mary - opinia (1) Polecam też zajęcia solo! Jeżeli nie możecie zaciągnąć swoich partnerów do... Mary Za 1 Razem :) (1) 12.06.2008r. miałem egzamin i jak wiadomo zdałem. Chciałem podziękować... Marcin O. Ta szkoła jest beznadziejna! (1) Piszę to jako tegoroczna absolwentka. Jeśli teraz miałabym wybierac szkołę... M.