Super przedszkole (1) Bardzo polecan przedszkole na ujeścisku bo tam chodzi nasz dzecko. Bardzo... mama SUPER SUPER SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) SZCZERZE POLECAM NAUKE JAZDY U PANA EDWARDA. POZIOM NAUCZANIA WYSOKI.... ANETA Paweł - opinia (1) Krótko - teoria zadowalająca. Teraz coś więcej o moim instruktorze, Januszu... Paweł
dopiero jestem po teorii ale już mi sie podoba... (1) Teorię miałam z Marcinem D. fajny koleś i dobry wykładowca, udzielił nam dużo... dorcia Polecam! :)) (1) Wczoraj odebrałam prawo jazdy. Co prawda za trzecim podejściem zdane ale jest... Marta O .......... (1) Niestety ja juz koncze swoje jazdy ....ostatnie 2godzinki 13 w piatek:(Bedzie... Kasiulek,Kasiula,KaHa:) Też zdałem za pierwszym razem (1) Jak przeczytać opinie o p.Maćku to zobaczymy, że jest: spokojny, cierpliwy,... Maciek R Ehhh . (1) Ehh ta szkoła nie nalezy do najlepszych . Łazienki są ochydne . Stare i... Unforessen__xdd Świetny ośrodek (1) Bardzo polecam ten ośrodek, a zwłaszcza osobę pana Stasia. Tak przygotował... Ania ;] (2) Świetne jazdy dodatkowe z instruktorem Rafałem! Bardziej wyluzowanego i... Mija Zdałem za pierwszym razem ! (1) Co tu dużo pisać, cena jest faktycznie niska, a poziom nauczania rewelacyjny.... Kuba jest ok (1) fajni nauczyciele, miłe panie w sekretariacie.ogólnie szkoła na 4+ pyza POLECAM (1) Jest OK, polecam:> Ja dziś zdałem:> Bartek Kasa kasa kasa (1) Szkoła to skarbonka - Czesne 0 zł - potem 50 krotną wartosć tego bedziesz... mmmmm gorąco polecam! (1) Chciałem podziękować Ci Artur za wielką pomoc w zdaniu mojego egzaminu na... Maciek (od Zbyszka) Szkoła ok. (1) Niestety nie zgodzę się z opiniami na temat poziiomu nauczania,moje dziecko... mama byłej uczennicy cena / liczebność grup = drogo (1) Chodzę do Salsa Kings ponad półtora roku i jestem zadowolony. Grupy są... Gregor nie . (1) Nie zgadzam się z opiniami podemną. Nauczyciele są bardzo dobrzy tylko to też... uczeń . JAK PRAWKO TO TYLKO W SUNAJU !!! (2) Wykupiłam jazdy dodatkowe w Sunaju, gdyż ośrodek w którym odbyłam szkolenie... Teresa Dla mnie bomba!! (2) Rewelacyjna szkoła. Jedyna do której chodziłem z przyjemnością. Zdałem za... Mariusz