Racja (1) Osoba która powiedziała wam że bez odpowiedniej liczy punktów nie macie co tu... Madz OBÓZ WAKACYJNY (1) OCETiS organizuje obóz. Uważam że warto bo byłem raz z nimi. Zajrzyjcie na... Marcin Podziekowania (1) Bardzo dziekuje Mackowi za super pzygotowanie w milej atmosferze. To swietny... Magda
Swietna szkola (1) Swietna szkola, bardzo mili wykladowcy i rzetelni instruktorzy.Ucza super w... Magda polecam (1) witam, udało mi się zdać za pierwszym razem , pozdrowienia dla pana Andrzeja... Grzegorz Pani Instruktor Joanna Szydłowska (1) Moje pierwsze podejście do prawa jazdy i zacząłem od polecanego mi ARTOM'u.... Krystian B. Było o.k :) (1) Też robiłam kurs w tym ośrodku,jazdy też miałam czasami raz w tygodniu i... Justyna VIP :) Super (1) Zdalem za 1 razem na kat C.Polecam instruktora Wojtka.Pelen profesjonalizm. Zadowolony super szkoła (1) Witam. Dzisiaj za pierwszym razem zdałem egzamin z kat.A. Jestem mile... Łukasz B Gorąco polecam tę szkołę! (1) Polecono mi szkołę Pana Piotra i nie zawiodłam się, a wręcz przeciwnie -... Renata Awans (1) Nie zostaje mi nic innego jak tylko polecic nauke jazdy u Pana Jana. Dzieki... Marcin W JEST OK (1) JA JESTEM ZADOWOLONY I SZKOŁĘ OCENIAM BARDZO DOBRZE. WYSOKI POZIOM, CO WIDAĆ... rodzic Super szkoła!! (1) Polecam każdemu! Miła obsługa, profesjonalna kadra - gwarancja powodzenia już... Ola G. Polecam Pana Mirka Stachurskiego (1) Po raz któryś z kolei postanowiłam nauczyć się jeździć... Z polecenia... Gosia Chciałam podziekowac Panu Arkowi Makurat (1) Zajęcia,teoretyczne na wysokim poziomie,jazda z Arkiem była czystą... Basia.P. Super pomysł (1) Świetny pomysł i dobrze przygotowane miejsce w cudownym zakątku Gdańska.... Beata Wielkie podziękowanie dla Pana Wojtka (1) Wspaniałe przygotowanie do mojego egzaminu.Pan Wojtek bardzo dobrze... Marek ;) (1) Jeździłam z Panem Jarkiem i muszę przyznać że to najlepszy instruktor w... Mała Super szkoła (1) Wysoki poziom języka angielskiego, super nauczyciele, moje dziecko jest... rodzic ucznia klasy II maksiu86 - opinia (2) Ciekawie prowadzone zajęcia, luźna atmosfera i wyrozumiałość trenera sprawia,... maksiu86