PZM przy 10 lutego (1) Przed chwilą odebrałam telefon od mojego byłego instruktora z PZM, który... Marta ZDAŁAM!!! (1) CHCIAŁABYM PODZIĘKOWAĆ PANU JANUSZOWI, ZA DOSKONAŁE PRZYGOTOWANIE DO... DOROTA Super (1) Pobieraliśmy lekcje indywidualne - bardzo nam się podobało i polecamy jak... Emilio22
Zuzia - opinia (1) Kurs w elce dał mi naprawdę dużo, zarówno teoria jak i praktyka prowadzona... Zuzia pozytyw (1) pozytyw kasia Zgadzam się (1) Tak jak poniżej. Szczęśliwie kończe pierwszy rok nauki tutaj. Od początku... Konata Kasia - opinia (1) Studio świetne, instruktorzy z****iści że tak powiem (szczególnie zuwielbiona... Kasia polecam (1) nie mam porównania do innych szkół, ale zdałam za pierwszym razem:D uważam,... E. Zdaaaałam za 1 razem!!!! ;) (1) A wszystko dzięki wspaniałemu instruktorowi Krzysiowi Grądalskiemu i... Justyś POLECAM (1) szybki kurs ale "na poziomie", wykładowcy i instruktorzy godni polecenia,... Lidia ok (1) szkola jest naprawde bardzo fajna... bardzo dobra lokalizacja, fajni ludzie,... asek apeluje do was... (1) przyszli kierowcy, żebyście nie wybierali tej szkoły nauki jazdy OKE'Y,... kornelia Zdałam za pierwszym razem :) POLECAM (1) Zdecydowanie polecam tą szkołę. Instruktor cierpliwy z miłym podejściem. Plac... koolka Polecam tą szkółkę!!! (1) Zdałem egzamin po jazdach dodatkowych z tej właśnie szkółki. Polecam... WZ Joanna Wojciechowicz - opinia (1) Zdałam tydzień temu za drugim podejściem. Za pierwszym razem zeżarł mnie... Joanna Wojciechowicz POLECAM OSRODEK NA zABIM KRUKU Z SEBASTIANEM!!! (1) LEPIEJ WYBRAC NIE MOGLAM. DZIEKI INSTRUKTOROWI SEBASTIANOWI Z OSRODKA NA... IWONA Instuktorzy (1) Sa naprwde rewelacyjni!!!Szkoda,ze juz niedługo moje jazdy sie koncza:( Kasiula Profesjonalnie (1) Regularnie uczęszczam na zajęcia w DANCE AVENUE. Instruktorka jest... kursantka Atmosfera :) (1) Polecam wszystkim ten wybór!!! Uczęszczam na zajęcia od początku istnienia... Marlen Bardzo dobra szkoła (1) Miło ją wspominam i dobrze przygotowała mnie studiów werwolfpl