Miła atmosfera, można się nauczyć i miło spędzić czas. (2) Prowadzący zapewnia, że każdy uczestnik zajęć nie będzie żałował czasu... Henryk Polecam - zdałam za pierwszym razem !!!! (1) Na wstępie nie zgodzę się z opiniami że za dużo czasu spędza się na placu... Ola W. polecam pzmot 1O lutego (1) zajecia teoretyczne byly bardzo ciekawe, potem na jazdy trafilam do naprawde... marta
Asia (1) Gorąco polecam Ośrodek Artom.Część teoretyczna troszku nudnawa,ale za to... Karolina F. GD PRAWKO - super nauka jazdy (1) Gorązo polecam naukę w GDPRAWKO. Wprawdzie nie podszedłem jeszcze do egzaminu... Krzysiek czy mogę być długo w przedszkolu (1) to słyszymy prawie każdego ranka, wychowawczynie są świetne pani kucharka... mama :) (1) Teorię zdałam za pierwszym razem, a egzamin praktyczny za drugim i bardzo się... Gosia polecam (1) Dobre nauczanie, mila atmosfera. Jestem bardzo zadowolony z kursu. PB : ) (1) Jako uczeń tej szkoły zachęcam do zapisywania do niej swoje dzieci. Warto : )... Uczeń. Odp do Paula (1) Progi do menadżerskiej i do humana wynosiły 121 punktów, nie wiem o jakich... bill :) (1) Witam Kurs robiłam w innym ośrodku, a tutaj wzięłam tylko godziny... A. mi sie nie podobalo (1) ja powiem tak:kiepski plac jak na taką firmę i nie polecam Mirka A. Wielkie dzięki (1) Dzisiaj wiem, że wybór ośrodka był dobrym posunięciem.Ale strzałem w... Michał ;) (2) Miła Atmosfera :p Pan Artur bardzo mocne nerwy do mnie zwłaszcza :P:P:P... Patrycja ZDAŁAM!!!! (1) CO prawda za drugim razem, ale za pierwszym zrzarły mnie nerwy. Dziekuje Panu... Emilka Są super! (1) Moi absolutni faworyci - a odwiedziłam jeszcze trzy szkoły tańca :) Wyjątkowo... xx Jest Super ! (1) Wykłady z Panem Darkiem to coś wspaniałego. Wszystkiego nauczy,wytłumaczy i... Sandra Super i badzo polecam! (1) Zdałem za pierwszym razem. Szkolenie bardzo interesujące, zarówno teoria z... Michał Ewa - opinia (1) Chodzę na kurs inwidualny od dwóch lat do tej szkoły i jestem bardzo... Ewa Kaśka - opinia (1) Nie zgadzam się z wcześniejszymi negatywnymi opiniami. Nasza firma długo... Kaśka