Mama Kingi - opinia (1) Zapisałam dziecko do tego przedszkola i nie żałuję! Bardzo chętnie tam... Mama Kingi Gorąco polecam!!! (2) Dzisiaj zdałem za pierwszym razem!!! A wszystko to dzięki Panu Arturowi.... Maciej Major Wesołowski niestety nie polecam (1) Kurs prowadzony przez p. Marka pod względem merytorycznym stoi na bardzo... no cóż
niestety nie polecam (1) Kurs prowadzony przez p. Marka pod względem merytorycznym stoi na bardzo... no cóż MATKA SZEśCIOLATKA - opinia (1) PRZEDSZKOLE JEST PRZYJAZNE DLA DZIECI I DOSTęPNE DLA RODZICóW. MATKA SZEśCIOLATKA Strzał w dziesiątkę! (2) Nie jestem z Gdańska i wybierając szkołę jazdy nie wiedziałam, na którą... Żaneta Po pierwsze dziękuję, po drugie szczerze polecam!!! (1) Najlepszą opinią będzie to, że zdałem za pierwszym razem. Nie mogę pominąć... Łukasz Ewa - opinia (1) Mam kiepską kondycję,dlatego taniec daje mi w kosc;-)Ogólnie jednak to... Ewa Po prostu polecam!!! (1) Witam!Na poczatku chcialbym pozdrowic i jeszcze raz podziekowac panu... danielS GWSH (1) Powiem tylko zmienić panie w dziekanacie PEDAGOGIKI< one chyba tam pracują za... miałczka Świetna (1) Chodzę do tej szkoły i uważam, że jest bardzo dobra ! Daje dużo możliwości... kiki Szkoła fajna tylko 5-klasiści (1) Szkoła jest bardzo doooobra. A co do uwag 5-klasistów nikt sie nie czepia i... Bardzo zadowolony uczeń Żadko zdarza się... (1) ...połączenie najwyższego poziomu nauki z niskimi cenami - a jednak! Szkoła... Arkady Saulski POLECAM :) (2) Witam. Co prawda prawo jazdy mam już od prawie 3 lat i muszę przyznać że ten... Karton :) Pawel - opinia (1) Najlepsza szkola na Pomorzu.Pozdrawiam Pania Ole i Mariana. Pawel :) (1) Ta szkoła to przede wszystkim rzetelni, uprzejmi i wykwalifikowani ludzie.... Pawel Podziękowania dla Pana Janusza (1) Serdeczne podziękowania dla wspaniałego instruktora, jakim jest Pan Janusz za... Monika J. i już po :)) (1) udało się, dzięki wspaniałej instruktorce - pani Alicji - zdałam egzamin,... kasia a. Bardzo polecam!! (1) Zdałem za pierwszym razem. Bez zadnych dodatkowych lekcji :D Egzamin zdałem... Marcin Polecam :) (1) Coraz więcej dzieci narażonych jest na dysleksje rozwojowe.Zdecydowana... Małgosia