Julia - opinia (1) Szoda że niema tam luster bo sa one bardzo potrzebne . jest to glowny... Julia MACKU JESTES WIELKI (1) Chcialabym bardzo podziekowac MACKOWI,jest instruktorem ktorego tak naprawde... Patrycja magda - opinia (1) dzisiaj zdałam egzamin za pierwszym razem, dzięki wielkie polecam bardzo p.... magda
*********ZDAŁAM ZA 1WSZYM RAZEM*********DZIĘKI MIKOŁAJ!********* (1) EGZAMIN CO PRAWDA MIAŁAM W LUTYM, WIĘC TROCHE CZASU JUŻ MINEŁO. :) ZDAŁAM ZA... Monika Zdałem (1) Uczylem sie w ampolu na motor, zdalem za 1 razem :] instruktorzy wiedza co... Maciek Dziękować dziękować (1) Naprawdę warto było wybrać tą szkołę. Trochę nudne zajęcia z teorii, ale... Michał Odradzam (2) To dziwna szkoła. W ciagu roku szkoła z dosłownie z godziny na godzinę... zen Zdałem za pierwszym razem! (1) Polecam wszystkim! Sam trafiłem do elki z polecenia znajomych i się nie... PiotrN Sławek (1) spoko instruktor , mozna z nim pogadac na różne tematy ,poza tym dobrze uczy,... mistrz jazdy Nigdy nie mow nigdy!!! (1) Jestem nalepszym przykładem osoby, którą NIGDY nie myslała o posiadaniu prawo... Ewcia Rewelacyjna szkoła nauki jazdy (1) GDPRAWKO to rewelacyjna szkoła nauki jazdy. Wysoki poziom prowadzonych zajęć... J.Jaglowska Serdecznie polecam! (1) Szkola godna polecenia. Ekspresowy kurs w super przyjemnej atmosferze. Jesli... Tomasz ...:)... (1) ...uważam , że poziom nauczania jest super,,,pozdrawiam mojego ulubionego... Basia S. Wielkie dzieki:))) (1) Wczoraj zdalam egzamin za pierwszym razem dzieki P.Grazynie ... polecam... Kasia:)))) tata - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ,moje dziecko chętnie chodzi do szkoły i pięknie się... tata Aga - opinia (1) Szkoła to tylko mury, wszystko zależy od nauczycieli. Tak też jest w... Aga Witam Pana Jordana! (1) Musze sie z panemn nie zgodzic, co do pana W. Uczyl mnie miesiac temu i... Anna rekrutacja (1) ktos wie od kiedy i do kiedy mozna składac dokumenty, na stronie nie ma... kasia mama - opinia (1) jestem bardzo zadowolona, szczególnie z atmosfery panującej w tej szkole:)w... mama AS-polecam!!! (1) Są naprawdę najlepsi!Instruktorzy z profesjonalnym podejściem do osób... Sylwia