Marcin "szybki Bill" :) - opinia (1) Zdawałem w Euromoto, zdałem za drugim razem. Pierwszy raz oblałem z własnej... Marcin "szybki Bill" :) obiektywnie (1) jako student tej szkoly powiem obiektywnie, jest ok mimo paru kwestii ktore... ; PANI ALICJA!!! - JEJ WSZYSTKO ZAWDZIĘCZAM (1) Ta kobieta, jest naprawdę dobra w tym co robi!!! Profesjonalnie podchodzi do... Hania Szparniak
Odradzam! (1) Miejsce beznadziejne! Warunki również, a poziom nauki daje wiele do życzenia.... w wspaniała opieka (1) Wspaniała opieka, podejście z sercem!!! Ogromna cierpliwość pań. Niesamowite... mama i tata Ucieczka (1) Jak ja sam chodziłem do tego przedszkola, a to było niedawno, to uciekłem... Tadek Rewelacja (1) Jedyny skuteczny kurs przedmaturalny! zadowolona POLECAM (1) Super! Wykupiłam sobie w tym ośrodku dodatkowe jazdy przed egzaminem i to... Marta super (1) Moje dzieci chodza do tej szkoły ,wszystko jest w rewelacyjnym stanie,nowa... Aska Taka sobie... (1) Jestem absolwentką tej szkoły. Ukończyłam ją kilka lat temu, ale od znajomych... aki Rewelacja :) (1) Bardzo gorąco polecam. Skuteczne metody nauczania, rezultat: zdałam za... Asieńka P. Polecam! :) (1) Efekt Tylko Efekt! Polecam ten ośrodek szkolenia a szczególnie Pana Romana... Teresa Polecam (1) Bardzo dobra szkoła jazdy:) Miła atmosfera, dużo cierpliwości i 100%... marta Polecam :) (1) Zdałam za pierwszym razem!! Jak szłam na kurs nie siedziałam nigdy wcześniej... Beata G. Bardzo polecam ten osrodek zwłaszcza oddział na Żabim Kruku!!!! (1) Zdałam egzamin i to za pierwszym razem!!! dzięki dobremu przygotowaniu... Ania J. NAJLEPSZY WYBÓR (1) zdałam dziś egzamin za drugim razem po dwuletniej przerwie:) pan marian jest... Dorota W. :) (1) no więc (wiem, wiem nie zaczyna sie zdania od no więc ;D) wszystkim którzy... Izka Martyna. - opinia (1) Polecam,szczególnie instruktora-SEBASTIANA WYSIECKIEGO. Dziękuję przede... Martyna. do zatroskanych rodziców (1) Tez jezdze w tym osrodku. Mam jazdy z podobna czestotliwoscia. Wiem ze... zadowolony kursant . (1) jedynie tylko 5 nauczycieli moge powiedzieć że sa naprawde dobrymi... nieznany ;)