Iść czy nie???Pomóżcie!!!!! (1) Zastanawiam sie nad Europeistyką spec.komunikacja spoleczna i... Ilona zsl (1) Jest Super Jest Super Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolony z przeprowadzonych zajec teoretycznych jak i... Bartek
to nie fer (1) chodze do tej szkoły i wszyscy mnie wyzywają mówie o tym mojej wychowawczyni... ~Ola Rewelacja:) (1) Jak dla mnie oczywiście:) Osrodek - super, a instruktorzy naprawdę świetni, a... malami o ośrodku (1) Mówiac szczeze między Bogiem a prawdą nie polecam.Chodziłem tu na jazdy... Marcin Bardzo dziękuje!! :) (1) Nie ma lepszego ośrodka niz "AS".Chodzilem do 3 szkół nauki jazdy i mam... Marcin Dobra szkoła (1) Aktualnie kończe 1 klase w VI LO i jestem milo zaskoczony..przed przyjsicme... Michuu Marcin - opinia (2) Robiłem tutaj kurs i nie żałuję. Bardzo dobra szkoła na wysokim poziomie.... Marcin AS wśród ośrodków!!! (1) Nie wierzyłam, że to będzie takie proste, a jednak!! Zdałam za 1-szym razem... Ewelina zadziwiają mnie wasze dobre opinie... (1) na temat tej szkoły. Ja osobiście jestem okropnie zawiedziona tak jak i... x Prośba o informację (1) Właśnie złożyłam podanie na zaoczne zarządzanie zasobami ludzkimi. Mam małe... Gośka lukasz - opinia (1) szkola rządzi lukasz Zdałam za pierwszym podejściem ! (1) Wielkie dzięki dla Pana Andrzeja za cierpliwość i świetne przeszkolenie :) Patrycja Nie najlepiej i nie najgorzej (1) Poziom wykładów wysoki. Wiedza pana Michała jest imponująca, a do tego ma po... LG COŚ PIĘKNEGO ! :) (1) ZDAŁEM EGZAMIN !!! I to za pierwszym podejściem. Jestem zachwycony wysokim... Piotr ;)) (1) Udało mi się skończyć kurs tak szybko jak chciałam,wszystko w miłej... Kasia Sylwia - opinia (2) Gorąco wszystkim polecam! Fantastyczna atmosfera, mnóstwo cennych wskazówek,... Sylwia aleksa - opinia (1) super i juz!!! a zwlaszcza wydzial chemiczny polecam goraco ;-) aleksa Trochę niedociągnięć (1) Generalnie jestem zadowolona ze swojego wyboru, ale jest kilka ale: - jest... łendi