SZKOŁA (1) festyn czy ktoś wie czy 18 czerwca ma byc jakis festyn? podobno miala to byc... UCZEŃ ...głęboki wdech i do przodu! (1) Jeśli chcesz mieć pewność, że instruktorzy nie czytają gazet podczas twoich... Piegi Polecam! (1) I ja mogę się wreszcie pochwalić - zdałam! A to zasługa przede wszystkim p.... Ewelina S.
ZDAŁEM ! :D (1) Świetna szkoła, wszystko profesjonalnie przygotowane, bardzo mili... Maciej Bełcik - opinia (1) szkoła dobra jak większość, zależy na jakiego instruktora się trafi...ja... Bełcik Z czystym sumieniem POLECAM :D (2) Zarówno Artur jak i Radek to bardzo dobrzy instruktorzy :) Atmosfera na... Pawel Sz. POLECAM!!! (1) Uważam,że to prawdopodobnie najlepsza szkoła jazdy :) Naprawdę, wykłady... Beata K. :) As i jedziesz dalej... (1) Bardzo fajny ośrodek wszystko poukładane sprawne nie było żadnych... Damian Kochanowski Poszukuje książki "Systemy CO i wentylacji" (1) Siema. Poszukuje książki "Systemy CO i wentylacji - poradnik dla projektantów... Fasol Polecam!! (1) Bardzo polecam. Instruktor nigdy nie podnosi głosu, jest zawsze opanowany i... Artur Polecam!!!! (1) Właśnie dzisiaj zdałam egzamin wewnetrzny teoretyczny,wiem że najgorsze... MAGDA W. Basia - opinia (1) Moja córka, Karolinka, chodzi do Bajlandii już rok. ja jestem bardzo... Basia Panie Piotrze Jordan (1) Dzięki podejściu pana Wiktora zdałam egzamin śpiewająco! Uczulił mnie na... Agnieszka Hebel (Niesia) po co narzekac? (1) ta szkola jest swietna! anusss Wszystko zależy od instruktora (2) Co prawda kurs teoretycznie minął bardzo szybko i przyjemnie, ale do... Piotr Jordan ania Z. (2) Zdałam za 3 razem ale trzeba przyznac z własej winy,poniewaz jestem straszna... Ania Zgirska Bardzo dobra szkoła ! (2) Wszyscy wiedzą, że dobry film sensacyjny zaczyna się np. trzęsieniem ziemi, a... od wczoraj kierowca E.S. Darek Bodak jest najlepszy (2) Jestem bardzo zadowolony z kursu jaki ukończyłem w tej szkole, szczególnie z... Jarosław Maszczak Extra szkola (2) W tej szkole nauczylem sie wszystkiego 3x szybciej niz na kursie prawa jazdy... Łukasz Grala z laika stałam się kierowcą :) (2) No i proszę...przy trzecim podejściu nie było już za co mnie oblać :) Idąc na... JOASIA