Rewelacja (1) Nie sposób znaleźć lepszego ośrodka szkolenia kierowców niż Obelix.... Marcin Zdałam:) za 1szym razem:D (1) wszystkim polecam elkę, a w szczególności instruktora MIKOŁAJA:) pełen... ania Fajne przedszkole! (1) Fajne przedszkole! .
POLECAM (1) Zdałem za pierwszym razem egzamin teoretyczny jak i praktyczny . Zawdzięczam... Michał K. Skuteczne nauczanie (1) Uważam, iż zajęcia teortyczne prowadzone są bardzo profesjonlnie; wzbogacone... Iza Świetnie:D (1) Bardzo cenię sobie tą szkołę i żałuje że kiedy już skończyłam to nie mogę... Mistaya Serdecznie polecam jazdy z super p.Maciejem (1) Bezstresowa nauka jazdy w bardzo milym towarzystwie, konkretne odpowiedzi na... Aga )}i{( (1) Na Żabim Kruku , Sebastian jest bardzo miłym i uprzejmym człowiekiem, ....... xox OK (1) Szkoła bardzo dobra, sam do niej chodzę! $t4$ justyna (1) nie polecam nikomu tej szkoły podejście do kursanta beznadziejne, dużo godzin... justa poziom ostatnio spada (1) Musze stwierdzic ze poziom nauczania w filii na ul. Uphagena ostatnio bardzo... Kasia Super szkoła :) (1) Miła i przyjazna atmosfera, super instruktorzy, i co najważniejsze naprawdę... marikita Odziu - opinia (2) Bardzo jestem zadowolony. Ze dają rade i wogole zachecili mnie do dalszej... Odziu WF specjalizacja pływanie (1) bardzo dobry poziom nauczania, specjalizacja z pływania bardzo ciśnie, ale ma... a tak (1) sp4 jest bardzo dobra szkola MatioO_ gorąco polecam! (2) w szkole empik ucze sie juz drugi rok i jestem na prawde zadowolona! widac ze... Miki Polecam (2) W empiku ucze się już kolejny rok i jestem bardzo zadowolona. Naukę... Magda nie polecam (1) Niestety jestem coraz bardziej rozczarowana przedszkolem. Pani wychowawczyni... mama3latka PS:) (1) Najbardziej chciałam podziękować p. Hani gdyż to z nią przejeździłam 90%... kkunca podziękowania - polecam (1) właśnie dziś tj.06.05.2008 o godz. 8.30 zdałam egzamin na prawo jazdy za... kkunca