spotkanie na drodze (1) miałam dziś rano okazję spotkania na drodze jednego z instruktorów CREDO; pan... AM Gorąco polecam !!! (1) Witam, Gorąco wszystkim polecam. W bardzo łatwy i przejrzysty przekazana... Ryszard super szkoła!!! (1) polecam wszystkim tą szkołę jest super,nauczyciele bardzo wporządku,mili i... kaja359
zawiedzona... (2) Same kompetencje instruktorów to za mało... płaci się za pełną godzinę a... ... zadowoleni - opinia (1) Panie są bardzo miłe,ciepłe,potrafią zapanować nad... zadowoleni :) (1) Świetny ośrodek!!! Zdałam za pierwszym razem!!! Jazdy miałam z P. Romanem,... Klaudia ( Cardinale ;P ) proosze o odpowiedź (1) mam takie samo pytanie jak koleżanla troszke niżej :P...czy bardzo trudno... Monika No przecież ja ! - opinia (1) ja też tam chcę iść. Gdzieś słyszałam, że ok. 140- 150 pkt. bo to zależy od... No przecież ja ! Profesjonalizm na luzie :) (1) Zarówno kurs teoretyczny jak i praktyczny odbyły się w bardzo przyjemnej... Sebastian S. Zdany po jazdach z panią Alicją i panem Jackiem (1) Brałem kilka dodatkowych godzin jazdy u pani Alicji i pana Jacka. Dzięki tym... Sebastian S. Opieka super :-) (1) Opiekunki są fenomenalne (zwłaszcza Pani Ania). Pani Dyrektor ma dość... Figazmakiem Super szkoła! (1) Spedzilam w tej szkole 9 lat! Nigdy nie zapomne swietnych nauczycieli i mega... Asia Kuba - opinia (1) najlepsza szkola jazdy w miescie instruktorzy bardzo dyspozycyjni przez co... Kuba Gimnazjum (1) Powiem tak: szkoła jest po to, żeby się uczyć. Uczeń musi chcieć, bo jeśli... absolwentka2007 bardzo dobry osrodek szkolenia (1) uczylem sie w nim i mimo tutaj niktorych niepochlebnych opini prostuje... emperor Pani instruktor (1) Hmmmmmmm jakby tu opisac ,żeby było dobrze? Czy ta pani jest po szkole... arti4 miczkad - opinia (1) Sympatyczna kadra nauczanie na poziomie.Polecam! miczkad POLECAM! (1) Od 4 lat niezmiennie ucze sie j. angielskiego w WINDSOR CENTRUM JEZYKOWYM.... Barbara Małe uwagi (2) Jestem zachwycona z nauki tańca w TSK. Jednakże tak już pojawiła się opinia -... Emila Gratulacje (1) Serdecznie życzę w Waszym przedszkolu dużo uśmiechniętych dzieci oraz... kapitan w stanie spoczynku