Wielkie Dzięki dla Pana Stasia z AS-a (1) Tak wiem, należałoby poczekać do końca kursu, zdać egz. państwowy i dopiero... kursantka z kwietnia Opinia dla instruktora Pana Darka (1) Witam Państwa ! Nie na codzień tak to bywa ,że wystawiam POZYTYWA . Mily... Hanka ZDAŁAM ZA 1 RAZEM!!! (1) Zdałam za 1 razem! A udało mi się to dzięki instruktorom nauki jazdy z... Ania
Opinia (1) Twierdze ze to jest jeden z najlepszych ośrodków w Trójmieście. Przygotowują... :) C.D (1) Szkoła stanowi zbiór ludzi idących po trupach do celu. Oczywiście są wyjątki... ss mariusz w. - opinia (1) własnie zdałem egzamin praktyczny za pierwszym razem ,bardzo dobra nauka... mariusz w. 6334436 - opinia (1) Zdałem za 3 razem ale zdałem. I teraz jest trudniej na egzaminie nisz zeszłym... 6334436 Lucyna - opinia (1) Chodziłam do innego ośrodka i pomimo 30 godzin jazdy i nauki nie czułam się... Lucyna Gimnazjum (1) Chodzę do pierwszej klasy gimnazjum. Poziom nauczania b. wysoki, szczególnie... Aśka Super szkoła (1) poziom jest b. wysoki. szkoł ama rewelacyjnewyposażenie. to trzeba jej przyznać Li Dziękuę!!! (1) Moja droga do zdobycia prawka była dość kręta, pierwsze trzy podejścia miałam... Paulina Ja szczerze plecam! (1) Szczerze polecam ten ośrodek. Prowadzi go instruktor z bardzo dużym... Michał Moja Szkoła (1) Polecam tą szkołe jest to jedna z najlepszych. Krzysztof Mejer Polecam (1) Robiłem kurs 3 lata temu. Poleciłem go znajomym. Wszyscy jesteśmy zadowoleni... Ex-Kursant za pierwszym razem ! :) (1) Zdalem za pierwszym razem i jezdzilem oczywiscie z Mikolajem :) Kazdemu zycze... michu :D (1) Wspaniali instruktorzy, miła atmosfera podczas jazd i ciekawe wykłady.... kursantka Super szkoła! (1) Szkoła wspaniała, nauczyciele idealni! bardzo klimatyczne miejsce, bezpieczne... anonim kiepska szkoła! (1) szkoła słaba, przereklamowana, nauczyciele dziwni, niesprawiedliwi, plan... anonim Szkoła Jak Szkoła (1) Chodziłem do tego Gimnazjum i żadnych zastrzeń nie mam poza wymaganiami... Paweł.K a ja nie zdałam... (1) ...ale to chyba troszke na wlasne zyczenie:( Jesli chodzi oteorie, to zero... kursantka