Zdane za pierwszym razem:) Jak dla mnie - "As" jest najlepszy! (1) Nigdy (z moim roztargnieniem i brakiem koordynacji) bym nie przypuszczała, że... Hanna pianobar - opinia (1) Poczytałam sobie opinie rodziców na temat przedszkola i zastanawiam się... pianobar K - opinia (1) Ja wprawdzie jeszcze nie zdawałam egzaminu państwowego, ale już wiem, że... K
Zdałam za pierwszym razem! (1) Bardzo dobry ośrodek! Doświadczona i bardzo przyjazna kadra.Zdałam za... KAMILA Rewelacja (1) Polecam wszytskim :) Rewelacyjny system nauki teoretycznej, dobrze... Paweł :) ??? - opinia (1) Ósemka jest super. I nie chodzi tylko o wysoki poziom, ale również o... ??? POLECAM WSZYSKIM PRZYSZŁYM KIEROWCOM - OSK JANKAR :) (1) Jeżeli ktoś, już to czyta - to prawdopodobnie szuka ośrodka do nauki jazdy... Rafał Z. ZDAŁAM za pierwszym podejściem :) (1) Chciałam bardzo podziekować mojemu instruktorowi prowadzącemu - P. Darkowi... Joanna K. Szkoła na gnilnej (1) Szkoła na gnijnej jest bardzo bezpieczna. Nie można sie tam spotkać z... uczeń z gnilnej Zdałam !!! (2) Wczoraj o godzinie 6.10 miałam egzamin na prawo jazdy i zdałam ;) dzięki... gosia kasia - opinia (1) moja córka chodziła do tego gimnazjum rok temu, szkoła bezpieczna, ale poziom... kasia polecam!!! (1) nauka w przyjazdnej atmosferze, wysoki poziom nauczania... ceny niskie, o... Gosia Kurs za granica (2) Jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy z firma Siesta. Swietny kontakt(nie... Alicja Grzegorz (1) Zdałem za pierwszym razem. Wszystko dzięki profesjonalizmowi mojego... M Mam nadzieję, że będzie ok (2) Piszę ten komentarz z nadzieją, że za kilka dni będę mogła napisać jeszcze... alex POLECAM! (1) JEST WRECZ ODWROTNIE.PAN INSTRUKTOR JEST CIERPLIWY,WYROZUMIALY I SPOKOJNIE... JUZ KIEROWCA:} OK (1) Ośrodek pierwsza klasa, nauka przeprowadzona w miłej atmosferze i solidnie! okey Karolina - opinia (2) Na gorąco, w dniu egzaminu ( oczywiscie zdany za pierwszym razem ;)... Karolina Odradzam (2) Chodziłam 1 semestr na kurs hiszpańskiego i bardzo się zawiodłam, nie dość że... Agnieszka nanana :) (2) ja też jeździłam z panem Arturem. śmiesznie było , :) pan zawsze od rana... MagdaLena Lichtarska