Zdałem za 1 razem na A i B !! :-) (1) Szczerze polecam ! w/w szkołe. Bardzo profesjonalnie prowadzone wykłady przez... Marcin W. Rządzi (1) Jeździłem w 5 różnych ośrodkach z różnymi instruktorami, ale to właśnie w... Stanley B. POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Polecam z cala odpowiedzialnoscia!!!Bardzo wysoko wykfalikowani... :)
Moim zdaniem najlepsi!!!! (1) Jesteście najlepsi,bo od momentu zdania prawa jazdy a zdałam za pierwszym... Lucyna Najlepsi Instruktorzy w Trójmieście! (2) 8 lat temu byłam kursantką innego ośrodka szkoleniowego z Arturem miałam... Asia Szopińska ocena szkoły ABC (1) polecam szkołę ABC z gdanska na ulicy Grunwaldzkiej 238,super szkoła a co... mariusz .w Zdałem za 1 razem !! :) (1) Elka School to naprawdę Wyższa Szkoła Jazdy, prawdziwie wysoki poziom... Marcin Ś. Lucyna - opinia (1) A ja zdałam dzisiaj przystepując po raz pierwszy!!! Jeszcze jestem w małym... Lucyna :) zdałam (1) Pozdrawiam wszystkich nowych kursantów.Ja zdałam za pierwszym razem uczyłam... Dorota Re: pytanie (1) Tydzień temu dostałem już ostatnie świadectwo od tej szkoły. Jest... Absolwent ku przestrodze (1) Zmaina siedziby bez zadnego aneksu do umowy. Zmiana siedziby w połowie... oszukany Daniel i Jurek są poprostu THE BEST:):) (1) Wszystkim gorąco polecam którzy chcą się zapisac na prawko OSK OBELIX!!Jest... Marlena:):) Super (1) Zdałem wczoraj za pierwszym razem praktykę (teorię też za pierwszym razem).... Łukasz Nie rozczarowałem sie :) POLECAM! (1) no i udało sie, zdałem za 1 razem a podziekowania naleza sie zwlaszcza panu... Raff rodzinnie i ciepło (1) Moje dziecko chodzi do Sikorki już 2 lata, jestem zadowolona z bardzo... Ewa Dla tych co na "D" (1) Rewelka. O teorii nie piszę, bo przecież nie o to chodzi - niech się... LukasK uczeń klasy 1 - opinia (1) moja opinia jest zgodna z tym jak oceniłem uczeń klasy 1 SUPER !!! SUPER !!! POLECEM WSZYSTKIM !!! (1) Rewelacyjne podejście instruktora do kursanta, jazdy odbywają się w miłej i... Mirka a ja polecam (1) Jestem na drugim roku studiów.Poziom nauczania jest napradwę bardzo wysoki.... kicia BARDZO POLECAM! (1) Witam wszystkich bardzo gorąco! Z tego miejsca, z pełną odpowiedzialnością,... Filipek