Emilia - opinia (1) Serdeczne podziękowania dla Maćka - za profesjonalizm, cierpliwość i... Emilia .... (1) zgadzam sie z moim poprzednikiem pare razy mialem sytuacje,w ktorej... zawiedziony Rewelacja (1) Fantastyczne podejście do kursanta(ki), z czystym sumieniem polecam ta szkołę... Niesia
SUPER INSTRKTOR (2) Naprawdę polecam uczyć się jazdy w tej szkole. Ja zdałam za pierwszym razem... Wiolka d. - opinia (1) miło bede wspominac te czasy :) d. gorąco polecam:) (1) Polecam wszystkim Elkę. Egzamin na kategorię C zdałem za pierwszym razem i... Marcin Dziekuje Mikołaj :) (1) Niestety to juz koniec mojej przygody z Elką no i z niewątpliwie najlepszym... Kasia Skąd te opinie (1) Nie wiem skąd te opinie. Razem z narzeczoną chodziliśmy na "kurs... Piotrek Jak ktoś jest tępy, to mu nawet najlepsza szkoła nie pomoże. (1) Jestem absolwentką XIX LO i jestem z tego dumna. Poziom nauczania jest... Magda_M Polecam! (1) Szkoła godna polecenia, wszystko na najwyższym poziomie. Plusem jest, szybkie... Magda Egzamin zdany za pierwszym razem (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten ośrodek, w szczególności instruktora... Seweryn Anna Jaworska - opinia (1) Ośrodek Szkolenia Kierowców EFEKT prowadzony jest przez bardzo miłą i... Anna Jaworska jesli kurs to tylko z sebastianem.m (1) zdalem egzamin za pierwszym razem dzieki dobremu instruktorowi.Sebastianowi z... Roman.S. Wspaniały instruktor Pan Darek (1) od wielu lat miałam problemy z jazdą, dopiero kiedy zaczęłam jeżdzić z Panem... Agnieszka Wymagajaca (1) WITAM WSZYSTKICH NIEZDECYDOWANYCH CHCIALBYM POLECIC WAM TĘ SZKOŁĘ PONIEWAŻ... IWONA Rozczarowanie (1) Do przyjścia na kurs organizowany przez Salsa Kings namówiła mnie koleżanka.... Kaczorek Lepiej chyba się nie da!!!! (2) Powiem krótko - czysty profesjonalizm, Instruktorzy rewelacyjni, zdałem za... Sebastian SUPER:) (1) Uważam,że kurs jest rewelacyjny. Jako instruktora bardzo polecam p.Jacka K.... Aga P. Ela - opinia (1) Dzięki nauce w ALB zdałam egzamin za pierwszym razem.Instruktor jest bardzo... Ela ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Zdałam przy drugim podejściu, ale mogłam zdać za pierwszym, gdyby nie moje... Dominika