POLECAM (1) Szkołę polecam. Najpierw chodziłam na Zaspę, ale atmosfera tam ponująca mnie... Maja POLECAM! (1) Super szkoła. Robiłem u nich kat. A, B. Szczerze zachęcam do robienia dwóch... Adrian Estera jesteś świetna!! (1) Chcesz nauczyć się świetnie jeździć samochodem-to Tylko u wspaniałej... Sylwia Bryla
NAJLEPSZA NAUKA JAZDY ! ! ! (1) SUPER Lka kUBA polecam Andrzeja!!! (1) U Andzrzeja mialem wykupione dodatkowe godziny przed egzaminem-dzieki niemu... Hoffi TYLKO AS, REWELACYJNA SZKOŁA JAZDY!! (1) 14.05 - właśnie dziś zdałam prawo jazdy! :) - za pierwszym razem oczywiście,... Elżbieta Maszke czas trwania kursu (1) Witam. Kurs się zaczaął na poczatku lutego,wpłacilismy całą kwotę... rodzice Zdałem za pierwszym razem :) (1) Polecam wszystkim ten ośrodek!! Profesjonalne podejscie do sprawy i miła... Ciesielski Michał dziękuję :) (2) ZDAŁAM !!udało się dzięki sunajowi wszystkim serdecznie polecam ten ośrodek.... Gosia R SUPER!!!!!! Od A do Z albo i Ż (1) Polecam Jankara z czystym sumieniem.Uciekłam z innego ośrodka i mam skale... Kania Polecam Maxel-a Kat. D (1) Jestem bardzo zadowolony. Instruktor nauczył mnie dobrze jeździć autobusem.... Marcin Pomorskie Studium Sztuk Wizualnych jest niepubliczną szkołą policealną, wpisaną do ewidencji szkół pod numerem 44/SZ. (1) Tak zaczyna się podstawowa informacja o szkole...Nie rozumiem "byłej... MAC Zdałam!! (1) Dzisiaj rano miałam egzamin i zdałam!! Chyba polubię 13. Poprzedni egzamin... Emilia Polecam !! i to bardzo gorąco. (1) wczoraj miałem egzamin, ale oczywiście w tym było 6 miesięcy przerwy, tzn.... Daniel Ania K. - opinia (2) Podpisuje sie pod wczesniejszymi opiniami!!! Kurs zrobilam w innym osrodku,... Ania K. :) (1) Dzięki wielkie panom instruktorom!!!!!!!! z OLIWKI oczywiscie:) fajna szkoła... marta Gorąco polecam! (1) Witam, chciałbym gorąco polecić Sorriso wszystkim którzy wybierają się na... Sławek Kałduński polecam (1) Bardzo dobre przedszkole, dziecko chętnie uczęszcza i są efekty pracy... Małgosia S. Gimnazjum (1) 1.Poziom nauczania w tej szkole jest średni. Pewna część nauczycieli po... Absolwent2008 WIELKI POZYTYW DLA TEJ FIRMY (1) Witam serdecznie:) Chciałabym sie podzielić ze wszystkimi tym ,że zdałam... Marta Kaźmierczak