Opinia (1) Szczerze zachęcam do zapisania się na kurs prawa jazdy.Konkretne podejście do... Tomasz Tłuszczak + (2) Lapidarnie, ale jakże wymownie. Emil Wydarty Polecam instruktorkę Esterę :-) (1) Już od ponad tygodnia polecam wszystkim zainteresowanym tematem moim znajomym... Aga
:-) (2) Wszystkim, którzy chcą zdawac prawko polecam naukę w OSK Sorriso. Na prawdę... Adam Błonk Martyna - opinia (1) Właśnie zdałam dzisiaj egzamin, za pierwszym razem, więc jak najbardziej... Martyna AS najlepszy!!! (1) Pełen profesjonalizm. Ogromne podziękowania dla Pana Irka za przygotowanie... Marycin ZDANE za pierwszym podejsciem (1) zdany egzamin dzis o godz 10.00. dzieki komu? dzieki SEBASTIANOWI!super... anna :-) (1) Szkoła godna polecenia Marycin dziękuje wam (2) wykupiłam dodatkowe godzsiny jazdy w tym osrodku,i jestem bardzo... emilia Wielki Pozytyw (1) Nie ma się co rozpisywać. Teoria, w tym ośrodku jest rewelacyjną sprawą,... Sebastian Wodkowski `Oliwka` wymiata ;D (1) Polecam wszystkim ;D. Przemiła atmosfera, wyrozumiali instruktorzy i zdany... Agnieszka G. zdałem (1) zdałem,zdałem i zdałem za pierwszym razem.torturował mnie p.Robert :).powiem... kawasaki zx6r REWELKA (1) Naprawde przygotowywują w profesjonalny sposób.Obydwa egzaminy zdałem za... Krzysiek Rewelacja!!! (1) Wysoki poziom nauczania,dobre podejście do kursantów:bez krzyku i... xxx nie w 100 % ale w 1000% polecam Esterę;) (1) Estera jesteś świetna!! Chcesz nauczyć się świetnie jeździć samochodem-to... Bryla Sylwia Polecam tę Szkołę (1) Zapisałam się do tej szkoły ponieważ zależało mi na szybkim ukończeniu kursu... Alicja Podgórska. milka - opinia (1) niestety miałam okazję uczyć się w tym ośrodku,i uważam że nie powinien... milka Wencior (1) Dobra szkoła Wenta rewelacja! (1) Fantastyczne miejsce, do którego chce się wracac i z którego nie chce się... neptunka Polecam :) (1) Super szkola. Bardzo mila i sympatyczna atmosfera. Co najwazniejsze... Aneta z Gdyni