Ogromne podziękowania!!!!!!!!!!!!!!! (1) Przede wszystkim dla Ciebie Krzysiu! Za to, że jesteś tak świetnym... Ania ZDAŁEM (1) połowa marca, pierwsze podejście. Plac rewelacja, potem miasto, wszystkie... Piotrek Jest ok (1) Aktualnie chodzę do 1 zawodówki i mogę powiedzieć, że jest ok. Nauczyciele w... Kaczor
zyga - opinia (1) masakra przeciez tam poziom to chyba najgorszy na testy trzeba samemu... zyga Polecam (1) Gorąco polecam, moje dziecko robi duże postępy w czytaniu i pisaniu. Uwielbia... Ewa Kurs 1 klasa (1) Egzamin zdany za 1 razem polecam Pania Grażyne Adam a.kozlowski - opinia (1) bardzo polecam ten o*****ek , naprawde mila i bezstresowa nauka a przede... a.kozlowski Aneta (blondyna;)) - opinia (1) Po wielu trudach wkońcu sie udało.Instruktorzy sympatyczni, bezstresowi i... Aneta (blondyna;)) POLECAM WSZYSTKIM !!!!!!!!!!!!!!!! (1) Zdałam za drugim razem wielkie dzięki dla ESTERY jestem bardzo zadowolona z... GOSIA.B super !!!!!!!!!!!!! (2) jak dla mnie rewelacja:) wysokie kwalifikacje instruktorów, przyjemna nauka a... Anna Płotka Polecam!!! (2) Kurs robiłam w innym ośrodku,ale od początku jeździłam z Panem Arturem.To... Ania Tobiańska Fajne przedszkole (1) Nie gorsze niz inne, widac, ze nauczyciele wkladaja serce w swoja prace ...... ojciec Maria - opinia (1) Przedszkole jest świetne. Moje trzecie dziecko tam zapisałam.Jestem zupełnie... Maria Katarzyna Jarosz-Węsierka - opinia (1) Mój synek Krystian będzie kończyć w tym roku zerówkę. Chodzi już 4 rok i... Katarzyna Jarosz-Węsierka Pani Hania (1) Mój syn uczęszcza do pierwszej grupy "żabki" jestem bardzo zadowolona,... Mama Chłopaki na PIĄTKĘ (1) No męczyłem się z prawem jazy prawie 7 lat, za żadne skarby nie mogłem zdać... Rysiek A JA JESTEM ZADOWOLONA :) (1) MÓJ INSTRUKTOR-JACEK R.TO BARDZO WYROZUMIAŁY I CIERPLIWY FACET.NIE BIJE,NIE... KAMILA za pierwszym razem ! (2) Zdalam za 1 razem , instruktorka pani Ala jest rewelacyjna osoba nawet mnie... Asia Łagoda Polecam! (2) Wcześniej robiłem u Pana Jacka kurs na kategorię B, po paru latach wróciłem... Maciek Ośrodek bardzo dobry, ale... dla cierpliwych. (1) Witam! Dziś zdałem egzamin na prawo jazdy kat. A. Dlatego też chciałbym... młody