ok (1) fajna szkoła bo do niej chodze ale gupie mundurki nat Serdecznie polecam !!! (1) Moja córeczka uczęszcza do Sikoreczki juz ponad rok , bardzo lubi swoje panie... Beata SEBASTIAN - opinia (1) JANKAR SUPER OśRODEK UCZY SUPER ZDAłEM ZA PIERWSZYM RAZEM POZDRAWIAM CAłA FIRME SEBASTIAN
Udało się :) (1) ... ale nie za pierwszym razem. 25 godzin jazdy z p. Ryszardem a tylko 5 z p.... alex mama - opinia (1) Witam, Czy ktoś ze "świeżych" absolwentów tego gimnazjum mógłby opisać... mama Egzamin (1) "To bedzie czysta formalnosc" - slowa mojego intruktora Adama na dzien przed... Krzysiek takiego instruktora ze świecą szukać... (1) ;-) profesjonalista, pełen werwy i zaangażowania w swoją pracę, spokojny,... Toyota Corolla OK (1) Dopiero co skończyłem tą szkołę rewelacja polecam tam naprawdę się można... ZADOWOLONY WIELKIE PODZIĘKOWANIA (1) Pragnę bardzo bardzo podziekowac za przygotowanie do egzaminu praktycznego... Iwona ;( (1) Szczerze mówiąc ośrodek jak inne.....Kadra instruktorska OK.Wykłady w porzo,... Adam Poziom nauczania języków (1) Jeżeli ktoś twierdzi, że poziom nauczania języków jest niski - niech... matka dwójki uczniów PODZIĘKOWANIA (1) Bardzo dziękuję Arturowi za fachową naukę jazdy, pełną wyrozumiałość i miłą... Grażyna Sebastian Dzięki:) (1) Zdane za 3 razem :) ( dwa podejścia oblane na własne życzenie wszystko za... Magda Najlepsza szkoła pod słońcem (1) II LO skończyłam w tym roku i nie zamieniłabym tej szkoły na żadną inną.... Madzia :) (1) Co tu dużo mówić.Szkoła jest wprost fenomenalna.L-autka są ładniusie i... Anetka Egzamin zdany za 1. razem! :D (1) Właśnie wróciłam z egzaminu i po przejechaniu trasy, którą jeździłam przez... Gosia Ciszewska Dorota - opinia (1) Moja córeczka Ola chodzi do tego przedszkola od października zeszłego roku i... Dorota super (1) Bardzo przyjazne przedszkole - przemiła obsługa, sale czyste i schludne, no... mamusia pierwsza klasa gimnazjum - ukończona (1) Jestem rodzicem ucznia, które właśnie jest po pierwszym roku gimnazjum.... mocno zawiedziony rodzic Polecam (1) OSK AS jest najlepszy i najbardziej profesjonalny. Swietna kadra i warunki do... Kuba