Rewelacja ! (1) Szkoła rewelacyjna godna polecenia, miła atmosfera,instruktorka - Pani Monika... Tamara chodzę tam (1) i bardzo sobie chwale, gorąco polecam!! m Marek L. - opinia (1) Super szkoła. Zdałem za pierwszym razem. Pozdrawiam. Marek L.
Ogólnie - rozczarowanie. (1) Kończąc gimnazjum przychodzi się do tej szkoły z nadziejami i oczekiwaniami,... MGN Ola L. - opinia (1) Gorąco polecam OSK "Autostradę". Po przebrnięciu przez te wszystkie znoje... Ola L. Gorąco polecam:))) (1) Dzięki cennym uwagom Artura, wskazówkom i Jego ogromnej cierpliwości... Kaśka Ocena (1) Jest spokojnie miło i wesoło, nie wiem czemu ten ktos podemną tak ocenia te... ---- Polecam ABC (1) Wyniki tego ośrodka mówią same za siebie... dzisiaj zdałem za pierwszym razem... AdamW Polecam (1) Swietna szkola i swietni instruktorzy. gdyby nie to ze jestem gapa zdalabym... Szczesliwy kierowca Podziękowania - egzamin zdany za 1 razem:)))) (2) Dziś, w dniu, w którym skończyłam już moją przygodę z Oliwką, pragnę... Katarzyna Łukasik satysfakcja (1) Jestem w trakcie robienia kursu u Pana Michała i jestem naprawdę zadowolona.... Ania S - koniara egzamin państwowy dzis zdałem (2) ..wlasnie dziś zdałem za pierwszym podejściem na kat. A i chociaż na... Sebastian Klorek Polecam "Aldę" (2) W "Aldzie" wykupiłam dodatkowe lekcje jazdy. Zajęcia odbywały się w miłej,... Paulina 13 lat temu... (1) 13 lat temu uczęszczałam do tego przedszkola było tam fantastycznie.!... Ania Katarzyna - opinia (1) mój synek Maciuś chodzi do tego przedszkola już dwa lata. Bardzo lubi... Katarzyna makroekonomia pomoc (1) witam poszukuje osoby ktora ma jakies wieksze pojecie na w.w temat tzn ma... xxx123 Alicja Paprzycka - opinia (1) Przez cały rok szkolny dziecko miało do nauczenia się 1 wiersz na pamięć,... Alicja Paprzycka Rewelcja :) (1) Uważam że ośrodek Śmiarowskich jest najlepszym ośrodkiem do nauki jazdy... Karolinka : NAJLEPSZY OŚRODEK W GDYNI!!! (1) Powiem krótko:)zdałem za pierwszym razem:)hura:)Instruktorzy na najwyższym... Robert DZIĘKUJĘ!!!!!!!!! (2) Witam!! Wlaśnie dzisiaj zdałam za pierwszym razem, co wydawało mi się... Karolina Barejko