POLECAM "SUNAJA" (2) Polecam SUNAJA początkującym,średnio zaawansowanym, zaawansowanym kierowcom... Głogowska MARCIN - opinia (1) Witam chciałbym wszystkim polecic szkołe ALEX.Zajecia prowadzone przez pania... MARCIN Dzisiaj zdałem na katC!!! (1) Ośrodek godny polecenia.Materiały szkoleniowe na "szóstke"-rewelka zdjęcia z... Mirek
Zdałem za pierwszym razem :D (1) Szkołe oceniam bardzo dobrze, naprawdę bezstresowa atmosfera, można się dużo... Piotr M. Paweł - opinia (1) Rewelacyjni ludzie gorąco polecam :) Mało jest takich instruktorów, a z... Paweł Jeśli chcesz uczyć się od mistrzów ta szkoła jest dla ciebie (1) SZCZERZE POLECAM-OBELIX-szkołę nauki jazdy.Wspaniali, cierpliwi,opanowani i... Renia czy ateneum dorobi się szatni??? (1) Brak szatni to dość wielki problem, zwłaszcza w zimowych sezonach. Wieszanie... ggg Zadowolona z kursu u p.Śmiarowskich!!! (1) Witam.Niedawno ukończyłam kurs na Żabim Kruku. Co prawda kurs trwał troszke... Ania Najlepsza szkoła jazdy (1) właśnie zdałam egzamin na prawo jazdy - uczyłam się u Pana Michała.... agnieszka ... (1) swietna szkola polecam .nauczylam sie tam wiecej na dotatkowych jazdach niz w... ..... PIerdu PIerdu:) (2) Jest z****ISCIE "pierdu pierdu":D:D:D...no i mam nadzieje ze tak szybko nie... ALICJA Z KRAINY CZAROFFF OSK SUNAJ , zdecydowanie POLECAM KAŻDEMU (2) Dlaczego? – otóż ze podjęli się BEZ MRUGNIĘCIA OKIEM (przedewszystkie... Mariusz za duzo kursantow (2) nie polecam. jazdy zaczynaja sie zawsze z przynajmniej 10 min opoznieniem,... Jachu jestem zadowolona:)) (1) rzeczywiśćie zdałam za pierwszym razem egzamin, zajecia mogłam sobie... olcia Najlepszy OSK (2) Bardzo polecam ten Ośrodek, jest po prostu rewelacyjny :) Kadra jest... Marta o szkole (1) Szkola jest rewelacyjna, instruktorzy tez najwyzszej klasy. Dzieki nim zdalem... Damian najlepszy osrodek!! (1) Polecam ten osrodek, jest naprawde swietny. P. Marian to wg mnie NAJLEPSZY... iza Zdałem za 1 razem, Wielkie Dzięki (1) Chciałem podziękowac całej Elce School za miłą i merytoryczną naukę i przede... Artur I. Polecam szkołę nauki jazdy ARTOM (1) Przyszłym kandydatom na kierowców chcę gorąco polecić szkołę nauki jazdy... Prien zajęcia z informy (1) jestem absolwentem tej szkoły i pozytywnie oceniam tylko kilka przedmiotów... Absolwent