Daria - opinia (1) Polaczenie dyscypliny, wysokiego poziomu, nauki i pracy z mila, bezstresowa... Daria warto (1) moje dziecko z ogromna dysleksja chodzi do Kubosa na zajecia z jezyka... Ania Pan instruktor z nowego grande punto, polecam wam, (1) bo jest niesamowicie profesjonalny i cierpliwy. Dużo się przy nim nauczyłam i... Adriana
Ukłony dla Poldka!! (1) Chciałam serdecznie podziękować instruktorom Poldka za indywidualne podejście... Kama TYLKO EFEKT!!!!!!!!!! (1) jestem bardzo zadowolony z tej szkoły , bardzo dobry instuktor, bardzo... Bartek Dz. Maciek - opinia (1) Chodziłem na zajęcia do Pani Asi i zdałem egzamin FC na A Jestem zadowolony... Maciek Student - opinia (1) Jestem studentem trzeciego roku informatyki.Uważam, że nasza starogardzka... Student prawdziwy azyl dla dzieci (1) Posyłam już od 3 lat do Chatki moje pociechy i muszę powiedzieć, że jestem... Mariola mama 5-latka - opinia (1) Jestem zadowolona, ponieważ moje dziecko czuje się tu dobrze i z chęcią... mama 5-latka Moim zdaniem ocena "dobra -" (1) Ja również mam mieszane uczucia. Panie opiekunki są faktycznie bardzo miłe i... troskliwa mama hmmm... (1) Dziwia mnie poprzednie opinie odnosnie wlascicielki osrodka. Owszem - sam... D+Ó Dzięki nim zdałem za pierwszym razem!!! (2) Rewelacyjni instruktorzy! Mają ogromną cierpliwość jak i doświadczenie z... Kuba hejka :) (1) siemanko :) kochani nie wiecie moze czy mozna wziasc dziekanke na 2 letnich... nadia świetna szkoła! (1) Ta szkoła mam na prawdę wiele plusów. Głównym z nich jest kadra. Przyjazna i... Wiesława Rewelacja! (1) Z tą szkoła sukces gwarantowany! Ja zdałam za pierwszym razem, ku wielkiemu... justyna_r rewelka (1) zdałem za pierwszym razem,instruktorzy młodzi z odpowiednim podejsciem,nauczą... mariusz Mama Synków Magazynków - opinia (1) Bardzo kontaktowe i zaangażowane Panie Magda i Malgosia, syn bardzo... Mama Synków Magazynków Warto bylo! (1) Z gaszczu szkol i szkolek nauki jazdy polecono mi Euroklase. Uczyla sie tu... Anka R. BRAWA!!! dla ... PANA SŁAWKA !!!! (1) Nigdzie indziej nie było tak super, pełen profesjonalizm w pracy z klientem:)... Iza Poprostu Swietni :D (2) Pozdrawiam serdecznie Janusza i Krzyska bo to dzieki wam udalo mi sie zdac :D... Piterek ;)