dla Sylwi i Moniki (1) ogólnie osrodek jest całkiem wporządku gdyby nie te kolejki...... ale to... Wasiluk Piotr mika - opinia (1) ja również polecam ten ośrodek!brałam tylko dodatkowe jazdy przed egzaminem u... mika :) (1) polecam XX LO, super ludzie, nauczyciele oki no i szefostwo wysmienite :)... master
ZDAŁAM!!!!!! (1) moge tylko jedno napisać.... zdalam za pierwszym razem a to zawdzieczam Panu... Jola =] DZIĘKUJĘ (1) Chiałam bardzo serdecznie podziękować istruktorom Elka School za... danusia :) (1) poziom nauczania wysoki, bardzo przyjemna atmosfera. polecam mar Polecam !! (1) Współpraca z Oliwką to sama przyjemność, instruktorzy naprawdę troszczą się i... Emilia Gorąco polecam! :) (1) Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Kurs upłynął w bardzo miłej... Marta zdałem za pierwszym razem DZIEKUJĘ :) (1) Bardzo polecam ten ośrodek i instruktora Adama. O jego skuteczności w... kamil polecam z pełnym przekonaniem (1) świetni instruktorzy, a jednocześnie przesympatyczni ludzie, którzy z... justyna :) (1) Stare śmieci :) parę lat temu byłam odwiedzić - wszystko po remoncie, nie do... alaninka Studentka - opinia (1) Uważam, że nasza uczelnia tak jak każda szkoła posiada swoje dobre i złe... Studentka Skarb w gdyni (1) Szkoła ta, ze względu na wiek i brak możliwości rozbudowy może nie ma... Joanna niby fajnie (1) skończyłam tą szkołe 2 lata temu , mieliśmy świetną ekipe i ogólnie dobrze... Oliwka Dobry "klimat" to podstawa !!! (1) Dzisiaj zdałem na kat A, oczywiście za pierwszym razem i to na pełnym luzie i... Marek M. Anita - opinia (1) Chciałam tylko dodać, że jeśli chodzi o instruktora to gorąco polacam pana... Anita ale kicha !!! (1) jak Cię nie przyjmą w żadnej szkole, to tam Cię wezmą za ciężkie pieniądze. W... mama a czy ktoś uczył się na 10 lutego?? (1) jakie są wasze opinie o tym ośrodku i o instruktorach? bo w necie nie mogę... Aga prawie poemat ... :) (1) Co prawda miał być poemat,ale niestety...co nie oznacza że nie dodam swojej... zuza PORD zaliczony!!! (1) Egzamin zdany! Zdałem za drugim razem, za pierwszym wymusiłem pierwszeństwo.... Łuki