Super nauczyciel (1) Super nativ speaker i zarówno właściciel szkoły. Ma do tego powołanie. Polecam Krzysztof Tylko Credo. (1) Zdałam egzamin za pierwszym podejściem i bardzo się z tego cieszę!!!... Monika PROFESJONALIZM !!! (1) brałem w tej szkole tylko dodatkowe godziny.Przez te dodatkowe godziny więcej... Wolfpack
uczennica - opinia (1) polecam ta szkole uczennica absolwentka - opinia (1) fajna szkoła, życzliwi nauczyciele, możesz z każdym pogadać, atmosfera jest... absolwentka polecam (1) Szkoła dba o poziom. Małgoś Opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa, Ceny niskie w porównaniu z innymi ośrodkami,... Ela nie polecam!! (2) Nie polecam tego osrodka.Kurs z teorii zaczełam pod koniec lipca na poczatku... Ewelina Najskuteczniejsi w Trójmieście (2) Nie dajcie sie naciągać szkółkom z którymi nie wyjedziecie ani razu na... Łukasz Ania - opinia (1) Witam. Zdałam za pierwszym razem,chociaż chwilami to do mnie jeszcze nie... Ania rodzic - opinia (1) chełmska ósemka jest szkołą, którą polecam wszystkim rodzicom rejonu i z poza... rodzic Ha, ha... (1) Celem szkoły jest kształcenie i wychowanie człowieka odpowiedzialnego,... mama Zdałam za pierwszym razem!!!!! (1) Disiaj mialam pierwszy egazamin i zdalam!!! a to dzieki Andrzejowi:) dziekuje... Kaśka Jest dobrze (1) Juz jestem po kilku spotkaniach w leo i naprawde rewelka. Widać konkretne,... ciupakabra Gdańskie Liceum Ogólnokształcące jako szkoła XXI wieku. (1) Dobra szkoła bez zbędnych rewelacji. M.T Niestety muszę zgodzić się z przedmówcami... (1) Manewru zawracania w ogóle sobie nie przypominam. Parkowanie, ruszanie na... A.P Zadowolony (1) Bardzo miło wspominam kurs na prawko :) Tak jak kolega wyżej napisał teoria... zadowolony kursant Polecam,,, (1) szkoła prywatna, ale swietne warunki studiowania, dobrzey wykłądowcy i spore... Ola :) (1) Uczeszczam na zajecia juz rok i jest szczerze zahcywcona:) z. Do absolwenta (1) Słuchaj kim kolwiek jesteś ja chodziłem tam przez 1 rok i wiem jak tam jest.... Ziom