Najlepsza szkoła jazdy w Trojmiescie:) (1) Serdecznie polecam kazdemu kto bez problemów chce zdac egzamin na prawo jazdy... Kasia L. :) Jaaaaazda na kurs!! (1) nawet sie nie zastanawiaj tylko smigaj zapisac sie na kurs do Jankaru! zero... Łukasz G KATEGORIA "C" (1) Witam! Jeżdżę busem i chcąc przesiąść się na coś większego, pomyślałem o... Leszek
szkoła podtsawowa (1) Witam! Chcę zapisać dziecko do szkoły podstawowej w Gdańsku ( Oliwa,... Mikula Natiss - opinia (1) Aktualnie uczęszczam do tej szkoły i uważam, że jest dość dobra i czysta, ale... Natiss Zdane (1) Zdałem za pierwszym razem, bardzo dobre przygotowanie w testach i w jazdach,... Sałacki Rafał absolwent 2005 (1) a 26 października jest zjazd absolwentów... nie moge sie doczekac az zobacze... DanieL zadny!!!! (1) Wiadomo że opini zawsze jest tyle ile ludzi na świecie. Nigdy się nie do... kamila K jupi!!! (1) Zdałam za pierwszym razem!!! jestem baaardzo szczęśliwa:D fantastyczni... wdzięczna kursantka poszukuje wykładów z III roku WSTIH "zarządzanie" (1) Witam, Jestem studentką III roku WSTiH Zarządzanie Hotelarstwem i... hanki ku przestrodze przyszłych ucznów XIX LO - doświadczenia absolwentki (1) Dziele się z Wami swoimi doświadczeniami w kontakcie z Panią J. Ch... paulina z perspektywy czasu (1) Lat temu już sporo skończyłem tę szkołę była a i jak widze nadal jest super.... ks. jacek REWELACJA!! ;) (1) REWELACJA!! ;) Pit Zapisana w ostatniej chwili.. (1) Ale zdążyłam. Bardzo miła obsługa. Juz wszystko wiem i czekam na zajęcia.... Kati Polecam AP ;-) (1) Profesjonalna obsługa, wszystko na czas, ceny najtańsze. Juz jestem po... Douler kat. B (1) Ośrodek ok, wykłady prowadzone profesjonalnie ze zwróceniem uwagi na... Wojtek Paulina - opinia (1) No ja mysle ze uczy rewelacyjnie ale wiem ze jesli ktos jej podpadnie latwego... Paulina MImo wszystko, TAK! (1) Szkołę skończyłam w tym roku, bez problemu zdałam maturę rozszerzoną ze... Studentka:) Elo, (1) zapisałem się: kumpel mi polcił i ma ratę darmo - niezły czad. W... Szarańcza ZADOWOLONA ;-) (1) Nareszcie znalazłam super szkołe. Zajęcia będą prowadzone w centrum miasta -... Lola