Zawsze NAJ..-czyli Mitch :) (1) Jeżeli kogokolwiek polecać to tylko instruktarz Mitcha.Potrafi świetnie... M.W. rewelacja:) (1) Na temat szkoły niewiele mogę powiedzieć, ponieważ korzystałam tylko z jazd... Kasia M. bardzo dobre przedszkole (1) Ciche, kameralne, malo dzieci w grupach.Co najważniejsze, siostry są miłe,... Ania
całkiem, całkiem (1) Bardzo dobra lokalizacja,wystarczające wyposażenie, nowe samochody. Bardzo... iza OPINIA (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki nad moim dzieckiem w tym żłobku.Uczęszcza... młoda mama Polsko-Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych (1) Czy ktoś ma zamiar tam studiować? Może ktoś był na dniach otwartych tej... ponzo fatalne Panie (1) Wszystko mozna zniesc: malo zabawek, starzejace sie sprzety - ale nie fatalne... Mama rozczarowana Polecam (1) osobiście polecam ten Ośrodek nie znam jakiegoś Rysia ale znam Ankę i ją... Ewa dr J.Świeczkowski (1) Przepraszam ze tu na forum ale mam pytanie czy ktos z was mial pstepowanie... olenka2525 Pierwsza pomoc medyczna (1) Fachowe przedstawienie zagadnień z pierwszej pomocy medycznej.... panp5 POLECAM! (2) Myślałam,że będę pierwszą osobą ucząca się w ośrodku Sunaj,która nie zda za... AGA Tak Trzymaj Marku!!!!! (1) SUPER SUPER SUPER!!! Kilka słów to za mało żeby wyrazić panującą atmosferę... orchidea2 jako pierwszy :) (1) Chcę podzielić się swoimi wrażeniami dopiero teraz, ponieważ cały czas jestem... Nisek Polecam ;-) (1) Bardzo mila atmosfera,mozliwosc rozlozenia na raty,brdzo polecam... Dora sylwia - opinia (1) Bardzo dobry instruktor dobrze uczy,dobra szkola jazdy, ja juz zdalam i... sylwia Cofam swoją poprzednią wypowiedź (1) Jestem niezadowolona z administracji i traktowania studenta przez PWSH.... ella Pytanie (1) Może ktoś mi napisać jak wyglądają studia podyplomowe w Sopocie? szczególnie... EK PAN MAREK = SPECJALISTA!! (1) Trafiłem do Poldka na dodatkowe jazdy przed egzaminem, ponieważ kolega mi... młody Dopiero zaczynam :) (1) Dopiero zaczynam swoja kariere w WSB. Jestem z Pruszca i wielu moich... Pruszcz Polecam !!! (1) Zdałam egzamin za pierwszym podejściem po dwóch latach przerwy po oblanym... Magdalena W.