GLA (1) Świetna szkoła i ludzie też świetni :) Na WOK-u z P. Kożuszkiem zawsze jest... licealistka AS ZDAJE TYLKO JEDEN RAZ! (1) Dzieki panu Jarkowi mam ten maly kartonik w portfelu:) Cierpliwosc to mocna... Gosia M. ZDAŁEM! (2) Zdałem ! Wielka w tym zasługa Janusza! W sunaju chłopaki naprawdę uczą... KRIS
rewelacja (1) witam :) bylem uczniem pana Boguslawa i zdalem egzamin za 1 razem!! od... Michał najlepsza dla motocyklistek!!!! (1) Podejście instruktora do nauki jazdy zwłaszcza w przypadku motocyklistek... Ewa By Dance On Top (1) Po 7 miesiącach uczęszczania na zajęcia Top Dance coraz bardziej jestem... Tomek Może trochę lżej (1) Wykładowcy zbyt groźnie podchodza do studentów.Poziom poziomem ,ale... ojciec studenta Profesjonalny osrodek (1) Bardzo profesjonalne , spokojne podejscie do kursanta, na prawde dobrzy... emu szkoła na 6! (1) świetna szkoła, warta polecenia Haneczka ;) (1) Ah ... Jeszcze nie miałam egazminu ale myślę, że zostałam dobrze do niego... Anka UCZELNIA NA WYSOKIM POZIOMIE (1) STUDIUJĘ NA II SEMESTRZE - PEDAGOGIKA. UCZELNIA PODCZAS OSTATNICH WAKACJI... GOSIA POLECAM!!!!! (1) Ukończyłam kurs w tym ośrodku i polecam go wszystkim!! Bardzo mili... Justyna;-) Zdecydowanie polecam (1) mialem doswiadczenie z inna szkółką ale dopiero u p. michala naprawde mozna... andrzej s. ABC TO REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Ośrodek bardzo bardzo bardzo dobry! Zdałam za pierwszym razem ! Gorąco... Jolka FACHURA SZKOŁA!! (1) DUŻO NIE MUSZĘ TUTAJ PISAĆ BO JUŻ WIĘKSZOŚĆ NAPISAŁA TO CO JA CHCĘ :) ALE... Tati Zdałem :) (1) No i w końcu zdałem ale dopiero za 4 razem. Wystarczyly mi 4 godz z p.... Balo Szczerze polecam!!! (1) Świetna atmosfera, wiele dodatkowych zajęć, świetne przygotowanie do matury... Ania Szczerze polecam ! (1) Każdemu, kto chce zostać dobrze przygotowany do egzaminu teoretycznego i... Gosia byłam uczennicą La Femme (1) kiepska atmosfera... przereklamowana. na prawde, nie polecam. mimi Super się zapowiada! (1) Super się zapowiada! Centrum LEO dopiero co powstało, ale mają super ofertę,... Dawid