zajefajna szkola (1) Szkoła najlepszaw trójmieście ngdzie nie znajdziacie lepszej.Nuczyciele są... anonim beznadziejnie (1) Szkoła beznadziejna co roku nauczyciele się zmieniają mieliśmy fajną Panią... krzys Zdałam :))))) (1) Wielkie podziękowania dla instruktora ADAMA. Super nauczyciel, cierpiliwy i... OLA
super (1) rewelacyjna szkoła maja Najlepsza szkola - polecam kazdemu (1) W Elce wszystko jest na +, cena, mozliwosc placenia w niezobowiazujacych... Bart Najlepsz szkoła! (1) We wrześniu zaczełam 2 klasę w tym gimnazjum.Chyba nie ma sie tu co... nika Miło (1) bardzo fajna atmosfera na wykładach jazdy Ok instruktory mili i kompetentni... Gdaanka Moja ukochana podstawówka (1) Może tylko pod koniec było trochę gorzej, ale cóż - taki wiek kolegów. Mój... Dariusz Kosmowski Super, polceam! (1) Profesjonalizm na wysokim poziomie!! Polecam. szaszlyk Zdane za pierwszym podejściem!!! (1) Super szkoła i fajni instruktorzy!!! Bardzo fajnie ze mozna jezdzic z roznymi... Ania H Debeściarska !!! (1) z*******e wykłady, są tolerancyjni.Karmią i poją na zajęciach Ziomal Tylko AS (1) Dzięki Panu Jarkowi za 2 tygodnie będę posiadaczką prawa jazdy.Zdałam za... Iwona B. WIELKIE DZIĘKI!!!!! :) (1) Wybór Elki był zdecydowanie trafny!!! Kurs teoretyczny można zacząć w... Olka !!!! (1) do zioma:chodzilam tam prze 3 lata i uwazam ze ta szkola jest swietna !!a to... absolwent Nie jestem zbyt zadowolny (2) Pomimo, że zdałem za 1 razem to tylko i wyłącznie to ze wcześniej jeździlem... Dobry kierowca Piotr Szkola (1) szkola jest bardzo fajna .super nauczyciele,ja jestem zadowolona z wyboru... uczennica Instruktorzy (1) Serdecznie polecam wszytskim przyszłym kierowcom instruktorkę Panią Asie.... Jakub Marek R. (1) ZDALEM ZA PIERWSZYM RAZEM!!moim instruktorem byl pan Marek R. ktory... Tomek jednak odradzam... (1) Po kilku latach spędzonych w tej szkole jedno jest pewne - szkola ma... student Ola - opinia (1) Zdałam za drugim razem!!:)) Teoria świetnie wyłożona przez Miecia, przed... Ola