Szkoła, która nauczy Cię jeździć !!! (1) Bardzo dobra szkoła jazdy, nastawiona na kursanta i na rzeczywistą naukę... Joanna super (1) Kurs zaczęłam w czerwcu,a pod koniec pażdziernika byłam już szczęśliwą... Aga ekonometria (1) pomoc w ekonometrii, solidnie tel. 503673600 kondzio
Moja opinia (1) Uważam ,ze ośrodek jest bardzo dobry. Czysy , a także poziom nauczania jest... Żuczek Świetna jakość nauczania za dobrą cenę (1) Chodzę do DLC już drugi rok. Po pierwszym zdałem CAE bez problemu, teraz pora... Michał Kosmecki Do opinii rzekomego kursanta. (1) Jako instruktor prowadzący czuję się w obowiązku odpowiedzieć na tę opinię.... Jarosław Warlikowski IMPREZKI (1) HEJ!! LUDZIE!!! w OCETiS są organizowane imprezy z muzyką na żywo. Teraz na... krwawa Merry Ogólnie naciągacze (2) Instruktorzy zadufani w sobie, nie przyjmują do wiadomości słów krytyki,... kursant Gosia - opinia (1) Moja córeczka chodziła do tego przedszkola dwa i pół roku. Była zachwycona, a... Gosia OSK EFEKT...NAJLEPSZY (1) Gorąco polecam naukę w OSK EFEKT!!! Profesjonalnie a zarazem niezwykle... Madzia DLA MNIE BOMBA!!! (1) Z czystym sumieniem polecam kursy w tej szkole! Mała grupa, nauka w klimacie... Agano kurs (1) Bardzo skrupulanie przeprowadzony kurs, niczego w nim mi nie zabrakło.... Maciej Siedlecki nataliii - opinia (1) hhmmm...co by tu napisać?... po prostu REWELKA pod każdym względem:) jedyny... nataliii Zdałem za pierwszym razem (1) Wczoraj, dzięki wytężonej pracy całego zespołu "ABC nauki jazdy, udało mi się... Tokensy Profesjonalna i skuteczna szkoła (1) Bardzo się cieszę, że wybrałam właśnie Autostradę. Zdałam za pierwszym razem,... Magda Potwierdzam:) (1) Mikołaj jest ogromnie cierpliwy, poważnie traktuje swoją pracę, a przede... Anka Bardzo polscam (1) 3 lata temu ukończyłam kurs podeszłam do egzaminu i nie zdalam teraz... Monika Pablo - opinia (1) Nic dodać nic ująć. Nigdy nie poszedłbym do zadnej innej. GORĄCO POLECAM... Pablo dobry instruktor (1) Pan Antoni to wspanily instruktor zyczliwy Zdałam za pierwszym razem-dzięki Mikołaj!! (1) Wczoraj zaliczyłam egzamin na kat. B za pierwszym podejściem:)))Gorąco... Asia