Szukanie dobrego terapeuty dla dyslektyka (1) Na początku klasy pierwszej okazało się ze moja córka ma kłopoty w nauce,... Zofia Szukanie dobrego terapeuty dla dyslektyka (1) Na początku klasy pierwszej okazało się ze moja córka ma kłopoty w nauce,... Zofia Suuuuuuuuper :D (1) Zdałam za pierwszym razem!!! Miła atmosfera i jeszcze milśi instruktorzy:)No... Martuś
ESTERA JEST NAJLEPSZĄ INSTRUKTORKĄ!!! (1) Serdecznie polecam wszystkim osobom chcącym uzyskać wymarzone prawo jazdy... Ania R. Stokrotka Polna - opinia (1) Wielkie podziękowania dla Pana Jacka! Wszystko wytłumaczy, nauczy, pokarze,... Stokrotka Polna pozdrowienia dla Estery:) (1) Jestem pod wielkim wrazeniem szkoly! Rewelacyjne przygotowanie teroretyczne... Monia As jest super !!!!!!!!!! (1) Muszę śmiało stwierdzić,że As jest najlepszy!Kurs prawa jazdy robiłam w innym... Ania Super ośrodek polecam ! (1) W październiku 2007 ukończyłem w tym ośrodku kursy C+E oraz D. Przygotoway... Mirosław Żabski, Pruszcz Gdański pani M.Kubisiak (2) bardzo jestem zadowolony ze przystapilem do prawka w Carusku.Jestem wlasnie w... ;) jestem ździwiona tak dobrych opinii (2) Z mojego doświadczenia wnioskuje, iż opinie w internecie to nie wszystko, nie... byla kursantka Dzieki za świetne podejscie do kursanta!! :] (1) Tyle ośrodków się teraz prześciga...ciagłe reklamy, ogłoszenia w radiu, a... marek.p Słabo (1) 3 lata na tej uczelni i dupa! 3lata jazdy na Stogi ludzie co tam sie... x POLECAM (1) Jestem zadowolona ze szkoły. Nauka jazdy nie jest taka łatwa jak się może... Jola chodze do tej szkoły i jestem zadowolony (1) jest super Krystian 3 LO ;) Sopot 2007!!! (1) Szkoła jest wspaniała!!! pierwszoklasista;) Polecam. (1) Ośrodek OSKAR to najlepsza szkoła, ludzie którzy w niej pracują są... Iwona K. GORĄCO POLECAM (1) Dzięki Panu Adamowi zdałam za pierwszym razem. Jazda z nim była czystą... Kasia W. SZCZERZE I GORACO POLECAM (1) NAPRAWDE POLECAM OSK EFEKT BO EFEKT JEST NAPAWDE MUROWANY NA 100% ZDALAM ZA... Emilia zdałam!!!!!!!!!!! (1) 27 pazdziernika zdałam egzamin za pierwszym razem i zawdzięczam to... Madzia Iwona - opinia (1) Dziękuję, szczególnie Panu Jackowi za życzliwość, bardzo solidne i uczciwe... Iwona